PARTYINFO

 

MOSCOW NIGHT

Datum konání:
26.05.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Celnice
DJs:
Gold Sky (djagilev, moscow), Jeff (opera, moscow), Backs (intimity, moscow)
Popis:
Kapacita klubu je bohužel omezena a proto si zarezervujte svůj stůl v čas na telefonním čísle + 420 777 502 505.
 
 
DJ Gold Sky vystoupí na květnové Moscow night
 
 
Po obrovském úspěchu lednové Moscow night jsme se rozhodli zvednout laťku tohoto brandu ještě o stupeň výše, a proto jsme pozvali do Prahy ne pouze jednoho, ale hned tři Djská esa ruské taneční scény. S potěšením Vám můžeme oznámit, že headlinerem této Moskevské noci bude v současnosti nejžádanější Dj Ruska - DJ GOLD SKY. Tuto sobotu 19.5.07 od 18:00 do 19:00 našeho času určitě nepropásněte na rádiu MEGAPOLIS FM (www.mgps.fm), jeho hodinový pořad, věnovaný právě Praze. Sekundovat mu budou o týden později v Celnici DJ JEFF, DJ BAK$ a samozřejmě DJ MARIO.

Tak jako k této párty patří “krásní“ lidé,  nepopsatelná atmosféra, absolutně odlišný hudební styl, glamour tanečnice a dekorace, tak ke „krásnému“ stylu života patří i „krásná“ auta  a proto jsme pro Vás připravili s naším partnerem AuTec Group další lahůdku. V sobotu 26.5.07 budou u klubu Celnice přistaveny luxusní vozy Jaguár a MINI, které si můžete nejen prohlédnout, ale můžete se s nimi i projet. A navíc od 21:00 do 23:00 má jeden z Vás možnost za odevzdanou vizitku vyhrát automobil JAGUAR na celý víkend !!!

Kapacita klubu je bohužel omezena a proto si zarezervujte svůj stůl v čas na telefonním čísle + 420 777 502 505.

Video z lednové Moscow night ke stažení zde:
vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=1899436103
www.stream.cz/clanek/327-moskevska-razie-v-celnici

Fotoreport z lednové Mosocow night najdete na www.clublnice.com v sekci galerie, nebo zde:
msk.geometria.ru/index.php?show=gallery&gallery=9917


Dj GOLD SKY
www.djgoldsky.com
DJ, producent, hudebník a zakladatel nejprestižnějšího hudebního rádia v Rusku – radio MEGAPOLIS FM. Je rezidentem nejlepšího VIP klubu Moskvy, klubu DYAGILEV.  Mimo Ruska se specializuje na Francii, kde vystupuje od roku 1999 po boku Laurenta Garniera a od ledna 2000 se stává rezidentem klubu QUEEN. Dále hraje s Laurentem Wolfem v nejmódnějších klubech Paříže jako Man Ray, La Suite nebo Mason Blanche. Jen ve Francii prodal přes 4000 ks desek své vlastní tvorby. Společně vystupoval např. s Paths&Small, David Guetta, Laurent Wolf, Laurent Garnier, Sugar Babes, Will Smith, D-12 atd. Těšte se na jeho osobitý hudební styl house, elektro a progressive!

DJ JEFF - www.clubopera.ru
DJ, producent a zakladatel promo skupiny „D`lux promo group“, která dělá produkci v klubu OPERA.
Djem od roku 1990, postupem času prošel snad všemi hudebními styly a v současné době se specializuje na house a R`n`B. Po obrovském úspěchu na 1. Moscow night v klubu Celnice v roce 2004 ho nemusíme dále představovat. Tentokrát se můžeme těšit na novinky z jeho tvorby!

DJ BAK$ - www.clubopera.ru
V současné době je rezidentem klubu OPERA a INFINITY. Je to jeden z nejžádanějších R`n`B Djs v Rusku a přesto on sám se za takového Dje nepovažuje a svůj styl hry nazývá multi stylem. Říká se o něm: Dj a show man v jedné osobě. BAK$ může při vystoupení vypustit cokoli, proto se nesmíme ničemu divit. Všechna jeho vystoupení jsou show, která zaujmou každého a rozhodně budete chtít vidět další!

DJ MARIO - www.djmario.cz
Profesionální hudebník, DJ a remixer, který pravidelně vystupuje po boku světových hvězd jako David MORALES, Roger SANCHEZ, MJ COLE, Bob SINCLAR nebo Frankie KNUCKLES v nejprestižnějších diskotékách Evropy a Ruska. Svoje sety, plné energické House music a Electra už mixoval v klubech PACHA, AMNESIA a BORA BORA na Ibize, OPERA a DYAGILEV v Moskvě, v londýnském TURNMILLS, v MAGMA Amberg či WILD ROSE v Thessaloniki. Je dlouholetým rezidentem předních pražských klubů CELNICE a MECCA, účinkuje na módních přehlídkách firem GUCCI, DOLCE & GABBANA nebo VERSACE a na jaře 2007 přijímá pozvání z řecké Soluně k letní rezidenci v clubu HOOLA HOOP, ležícím přímo ve stínu bájného Olympu. Neméně vysoko si cení svých angažmá na VIP akcích několika ročníků Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech, kde se mu dostalo cti zahrát na parties pro Sharon Stone, Andy Garciu, Roberta Redforda a řadu dalších ikon filmového průmyslu.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016