PARTYINFO

 

MILKSHAKE DELUXE

Datum konání:
08.06.2007 - pátek
Místo konání:
Hradec Králové - Event Music Bar
DJs:
Roman Rai (roxy), Martin Trax (martintrax.com), Enjoi (event), guest
Info:
http://www.eventmusicbar.cz
cancel@centrum.cz
Popis:
start 21:00, vstup 59 czk
 
 
Roman Rai, Martin Trax a Enjoi na dalším vydání MilkShakeu
 
 
V pátek 8. června si pro Vás Event music bar připravil čtvrté pokračování taneční session MilkShake s podtytulem deluxe. Tento večer budete mít možnost si poslechnout jednoho z nejaktuálnějších českých DJs, který rád kombinuje dohromady více stylů - od hlubokých progresivních melodií přes funky věci až po breaky. O tom co umí, přesvědčuje publikum nejen v pražské Roxy při jedné z tamních nejoblíbenějších nocí ZEN (resident spolu s Michaelem Burianem), ale v mnoha dalších klubech nejen po ČR. Letos v červenci se dokonce postaví za mix vedle jedné z nejuznávanějších postav elektronické hudby, když do prahy přijede DJ Sasha.



Jako producent má za sebou 25 tracků vydaných na svém vlastním labelu Solstice rec., kterému se dostává podpory i ze zahraničí - jmenujme například Hernana Cattanea, Desina Masiela, Omida 16B a dalších. Osobně měl dokonce tu čest připravit remix pro Danny Howelse. V pátek 8. června se tedy můžete v Eventu těšit na parádní hudební zážitek v podání jednoho z nejlepších českých producentů - ROMAN RAI.

Sekundovat mu budou residenti klubu Martin Trax a Enjoi, takže můžete čekat skutečně různorodou hudební nadílku. O Vaše oči se budou starat dva barevné lasery a live videoprojekce, o žízeň standardně přátelské ceny na baru a dokonce venkovní coctail bar s cenami ještě zajímavějšími - nechte se překvapit!!! Klub je plně klimatizován, takže ani v případě horkého počasí nebudete strádat.
 
- See U there -

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016