PARTYINFO

 

5. NAROZENINY STUDIA54

Datum konání:
11.05.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
VeeKay, Adam Cloud, Pete Walk, Bon Finix, Madman, Eagle, Raju, P@co, Enrico, Tommy Rogers, Paul Cocx, Béďa, Shkobiss, Hozzy, Texx
Popis:
start 22:00, vstup 54 czk
 
 
Studio 54 slaví páté výročí
K této příležitosti se připravuje velký mejdan, kdy se příští pátek v prostorách Studia 54 po celou noc vystřídá kompletní sestava DJů, které jste zvyklí v tomto klubu slýchat. Za zmínku stojí určitě speciální ceny na baru a symbolické vstupné 54 Kč.
 
Ať chceme nebo ne, Studio 54v Hybernské ulici je tu s námi již neuvěřitelných 5 let a vy máte jedinečnou příležitost přijít popřát, aby ještě minimálně dalších 5 let vydrželo! A když už tu máme takové skoro kulaté výročí, připravili jsme pro celý S54 fanclub jak jinak než pompézní oslavu!

Vše začne v pátek 11.5. ve 22h otvíracím setem Dje VeeKaye a skončí (možná) v sobotu ve 13h s poslední deskou Dje Texxe. Mezi tím se po hodině vystřídá za pultem celkem 15 DJs, tedy kompletní studio sestava tak, jak je znáte z víkendových line-upů.

A aby bylo čím slavit, čeká na vás značková vodka za 34,- panák, Kamikaze za 45,-, Bacardi za 35,- a Havana za velmi přijatelných 35,- Kč! No a to vše navíc při symbolickém vstupném 54,-, které platí od večera do rána po celou dobu konání oslavy. Takže zkrátka a dobře není co řešit. Na víkend od 11. do 13.května si radši vemte volno, protože oslava to asi bude opět velmi vydatná!

Více informací a sety všech účinkujících na www.studio54.cz.

Těšíme se na vás!!!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016