PARTYINFO

 

KICK DA NIGHT

Datum konání:
11.05.2007 - pátek
Místo konání:
Přestavlky - KD
DJs:
Chris Sadler (roxy booking), Bon Finix (bonfinix.com), Hozzy (studio 54), Fcuk
Info:
http://www.myspace.com...
Popis:
start 21:00, vstup 80 czk
Line-up:
21:00 – 22:30 Fcuk
22:30 – 00:30 Bon Finix
00:30 – 02:30 Chris Sadler
02:30 – 04:00 Hozzy
 
 
Kick da Night se vrací v pátek do Přestavlk
 
 
Residentní párty DJe Bon Finixe Kick da Night se vrací tento pátek do Přestavlk. Kulturní dům, znamý jako Disco Centrum, bude opět dunět v rytmu houseu. Jako hlavní host se představí jeden z nejoblíbenějších domácích house DJů. Přijel do Čech z Anglie před 11 lety jako neznámý DJ a vypracoval se až na vrchol tuzemské taneční scény. Každý pátek večer si můžete naladit jeho taneční rádiovou show Dance Extasy na radio Fajn. Působí jako resident nejdéle fungující noci v legendarním klubu Roxy - Climax. Kick da Night Vám s radostí prezentuje Chrise Sadlera.

Resident téhle sériové párty čecho-kypřan Bon Finix je jeden z nejobsazovanějších DJů v Česku. Na jeho seznamu klubů, kde figuruje jako resident, jsou seřazené přední pražské kluby Mecca, Roxy, nebo Studio 54. Kromě klubovek často vystupuje i na mega akcích a festivalech. Z loňského výběru byli těmi nejdůležitějšími Hradhouse, Mácháč nebo Combi:nations. Hudebně očekávejte to nejaktuálnější z electra a progressivu.

Dále vystoupí resident oblíbeného afterparty klubu Studio 54 DJ Hozzy. Jeho energický set Vás nenechá ani vteřinu v klidu. V pozici rozhřívače vystoupí nováček DJ Fcuk. Kick da Night odstartuje ve 21h. Vstup je stanoven na 80Kč. Na prvních 30 návštěvníků čeká dárek CD mixed by Bon Finix.

Více informací:
www.myspace.com/KickdaNight
www.discocentrum.cz

Kick da Night kalendář:
26.05. K-da-N @ 1dnička, Šumperk CZ
22.06. K-da-N @ Ministry of Fun, Zvolen SK
23.06. K-da-N @ PH+, Plzen CZ

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016