PARTYINFO

 

LANGUAGE OF TRANCE - PROGRESSIVE COLOURS

Datum konání:
26.05.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Vertigo
DJs:
Matamar, Martin Gredner, Dusk, Adam Cloud, Libis
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
Line-up:
21:00 – 22:00 Adam Cloud
22:00 – 23:30 Libis aka Dusk
23:30 – 01:00 Matamar
01:00 – 02:30 Martin Gredner
02:30 – 04:00 Back 2 Back Show
 
 
Language of trance s Martinem Grednerem již v sobotu
 
 
Ano – již tuto sobotu proběhne v klubu Vertigo poslední „předprázdninové“ pokračování této noci – tentokrát s podtitulem „Progressive Colours“. Jak již víte vystoupí zde kromě residentů a pořadatelů této noci djů z MATAMARu jako speciální host progressivní mág – Dj Martin Gredner, dále Dj a producent Libis aka Dusk a také resident Studia 54 - Dj Adam Cloud. Brány klubu budou opět otevřeny již od 20:00 a ti co dorazí do 21:30 mají celý večer Plzeň namísto 39 za pouhých 30 kč takže se určitě vyplatí přijít co nejdříve!!



A teď k tomu, co Vás tuto noc také čeká – jak jsme již zmiňovali další Language of Trance proběhne 21. září a to ve speciální B-Day edici kde vystoupí velmi exklusivní host a to dj a producent vydávající na prestižním labelu Armada records – Mike Foyle z Anglie!! Jako další se Vám představí také resident párty E-Motion - Stephan Bruck, Dj Rewis a také mladý a talentovaný dj a producent - Tadeas (djtadeas.com) o kterém ještě určitě uslyšíme.

Již tuto sobotu budete mít možnost si zakoupit přímo v klubu Vertigo lístky na tuto akci a pouze tento večer bude k dispozici prvních 30 lístků za pouhých 150 kč!! Lístky budou poté v prodeji v síti Ticketpro za cenu 180 Kč + poplatky a to do 16. srpna, kdy se cena zvýší na 220 Kč. Lístků na tuto akci je omezený počet a proto se vyplatí si je zakoupit co nejdříve.

A teď pozor!! Na akci Language of Trance – Progressive Colours budou mít také 3 z Vás exklusivní šanci vyhrát VIP lístky na akci s Mikem Foylem, který bude zahrnovat i přístup do VIP sekce s občerstvením – tyto lístky nelze nikde zakoupit. Stačí když u vstupu uvedete svoji E-mailovou adresu a jméno a budete zařazeni do slosování.

Tak se těšíme již tuto sobotu na Language of Trance – Progressive Colours!



 
Language of Trance v sobotu v pražském Vertigu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016