PARTYINFO

 

LANGUAGE OF TRANCE - PROGRESSIVE COLOURS

Datum konání:
26.05.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Vertigo
DJs:
Matamar, Martin Gredner, Dusk, Adam Cloud, Libis
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
Line-up:
21:00 – 22:00 Adam Cloud
22:00 – 23:30 Libis aka Dusk
23:30 – 01:00 Matamar
01:00 – 02:30 Martin Gredner
02:30 – 04:00 Back 2 Back Show
 
 
Language of trance s Martinem Grednerem již v sobotu
Language of Trance v sobotu v pražském Vertigu
Poslední předprázdnivá Language of Trance proběhne tuto sobotu za účasti trojice Martin Gredner, Libis aka Dusk a Adam Cloud. Přečtěte si tiskovou zpávu, kde najdete i video z dubnové LoT s Romanem Raiem a Tripmainem.
 
A na koho se můžete na této klubovce s podtitulem Progressive Colours těšit tentokrát? Své umění Vám předvede progressivní mág Martin Gredner, který bezpochyby patří již několik let k české špičce a svoje kvality prokázal na mnoha významných akcích po boku jmen jako například Armin van Buuren, Markus Schulz, Ferry Corsten, Remy nebo Jon O Bir.



































Dalším hostem bude DJ původem z Ostravy a to Libis aka Dusk, který si mimo vystoupeních v klubech na Slovensku a v Polsku díky vítězství v djské soutěži zahrál na Creamfields po boku Tiesta a poměrně úspěšně se bleskl i na poli producentském kdy se jeho Remix „Black hole in my heart“ držel tři týdny na druhém místě prestižního žebříčku Juno Records.

Dále vystoupí také resident Studia 54 - DJ Adam Cloud a samozřejmě nepřijdete o osobité vystoupení Djů, kteří mají tuto noc na svědomí a to Mark Airman a Mata C vystupující pod názvem svého projektu MATAMAR. Těšit se můžete na jejich pestrou paletu od upliftingu po progressive až tech-trance a také na jejich stále oblíbenější závěrečnou Back 2 Back Show.

Brány klubu budou opět otevřeny již od 20:00 a ti co dorazí do 21:30 mají celý večer Plzeň namísto 39 za pouhých 30 kč takže se určitě vyplatí přijít co nejdříve!!:

Tato Language of Trance bude jak bylo již zmíněno na začátku poslední před prázdninami a během prázdninových měsíců si LOT dopřeje kratší pauzu a vrátí se 21. září v plné parádě ve velmi speciální narozeninové edici s ještě speciálnějším hostem – více info již brzy. Takže sledujte taneční servery a také domovskou stránku www.languageoftrance.com a dozvíte se víc.

Zde se můžete podívat na video z minulého vydání LOT kde vystoupil mimo jiné Roman Rai nebo Dj Tripmain:


související odkazy:
www.languageoftrance.com
www.myspace.com/languageoftrance
www.vertigo-club.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016