PARTYINFO

 

BASSLINE PARTY

Datum konání:
11.05.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Nová Chmelnice
DJs:
Tomin, Stame, Milan Lieskovsky (sk), Mikhael
Popis:
vstup 100 czk, studenti 70 czk
Line-up:
21:00 - 23:00 Tomin
23:00 - 01:00 Stame
01:00 - 03:00 Milan Lieskovsky
03:00 - 05:00 Mikhael
 
 
Bassline Party v pražském klubu Exit-Chmelnice
 
 
Bassline Productions připravuje svou první party v Praze - noc 11. května 2007 v klubu Exit - Chmelnice bude rozhodně patřit stylu progressive a trance. Lineup je zajímavý tím, že ho tvoří pouze DJs ze Slovenska. Jako headliner se Vám představí známý slovenský DJ a producent - Milan Lieskovsky, který bude v Praze vystupovat vůbec poprvé. Pod jeho vedením vznikla a funguje známá party Progress Your Mind, která má na Slovensku čím dál tím větší úspěch.

Jeho tvorba a vystoupení se nesou ve stylu progressive trance a progressive house. Zahrál si po boku známých jmen jako například Markus Schulz, Jose Amnesia, Under Sun, Cressida nebo Snake Sedric. Jeho skladba Elenya byla hrána Flash Brothers na Oscar Night v Hollywoodu a též v jejich RádioShow na FriskyRadio. K úspěchům nepochybně patří i jeho projekt spolu s Eddie Senderem. Eddieho skladba Lenin a Milanův remix Leningrad budou brzy vydány některým ze známých vydavatelství. Kromě Live vystoupení si můžete každý měsíc vychutnat radioshow Milana Lieskovskeho na CBA.fm, PURE.fm, FUN1 a GoDeejay.

Dalším hostem je DJ a producent Michal Jesensky a.k.a. Mikhael, který je známou tváří na domácí progressive a trance scéně. Do roku 2007 se podílel na organizování již vzpomenutou Progress Your Mind. Během tohoto roku rozbíhá event pod názvem EQlibrium, který se jeví být úspěšným projektem. Bassline Productions zastupují DJs Stame a Tomin. Stame působí na klubové scéně poměrně dlouho.

Spolu s Jurajem Grafikem vysílají každý týden svou známou BasslineRadioShow na vlnách rádia SiTy. Preferuje styl electro house a progressive trance. Tomin je rezidentem eventu Nation2Nation v klubu Exit v Praze. Jako DJ působí v ČR a taktéž v SR už několik let. Jeho styl se pohybuje v rozmezí progressive house a deep trance s prvky electra. Spolu se Stamem vystupují pravidelně v klubech Radosť a Kenvelo Fashion Café v Bratislavě.

Kromě toho se můžete tešit na welcome drink v podobě wings a sexy gogo tanečnice. Vstup je 100 Kč, pro studenty 70 Kč, pokud předloží platnou ISIC nebo jinou studentskou kartu. Neváhejte se zúčastnit skvělé zábavy a staňte se spolutvůrci nezapomenutelné atmosféry!


Milan Lieskovsky

Production:
http://milan.milanlieskovsky.com/MilanLieskovsky-Tracks(sample).rar

Promo Mixes:
http://people.milanlieskovsky.com/MilanLieskovskyProgressYourMindSessionNo4.rar
http://people.milanlieskovsky.com/MilanLieskovsky-ProgressYourMind(SessionNo.5).rar


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016