PARTYINFO

 

CROCS ROCKS PRAGUE

Datum konání:
25.05.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Retro Music Hall
DJs:
Warren Fellow (nl), Robot, Sopperfield (usa)
Live:
Navigators, Xavier Baumaxa, G Point Hunters
Info:
http://www.crocsrocks.cz
Popis:
módní přehlídka značky Crocs
vstup předprodej Ticketstream - 150 Kč + poplatky
moderují Yvetta Hlaváčová a Eva Aichmajerová
 
 
Crocs Rocks Prague party v klubu Retro Music Hall
Co jsou to Crocs? Pohodlné "dřeváky" z super lehkého materiálu v bláznivých barvách a hit letošního jara a léta. A právě Crocs uvádějí akci Crocs Rock Prague - koncert G-Point Hunters, Xaviera Baumaxy a Navigators, módní přehlídku Crocs a DJská vystoupení DJs Warrena Fellowa, Robota a Sopperfielda.
 
Co jsou to Crocs?

Americká firma Crocs, Inc. představuje revoluci ve jménu pohodlí. Jste připraveni na nejpohodlnější boty světa? Crocs jsou tady! Vytvořené z originálního materiálu Croslite, který je tak lehký, že nepoznáte, že vůbec nějaké boty na noze máte. Díky jeho jedinečným vlastnostem jsou Crocs multifunkční, nekloužou, nezanechávají stopy, jsou antibakteriální, ergonomické, lehce omyvatelné, mají ventilační otvory a navíc vypadají skvěle. Crocs, to je nepřeberné množství barev. Crocs budete chtít nosit všude. Pohodlí je totiž mimo nadčasového designu to hlavní, co na Crocs oceňují hollywoodské celebrity jako Matt Damon, Jack NIcholson, Al Pacino, či Terri Hatcher, sportovci, muzikanti. lékaři, nebo třeba i kuchaři. Prostě všichni, co musí stát a už nikdy nechtějí "jen sedět". Crocs mají jedinečné zdravotní prvky, jako žádné jiné boty, které dnes zabírají váš botník. Zabudovaná podpora klenby, masážní výstupky prokrvující chodidla, zpěvněná podrážka a ortopedická opěrka paty. Přičtěte k tomu výběr z více než 25svěžích barev a máte dokonalý hit letošní "horké" sezóny. Oficiální tváří Crocs je češka, půvabná Yveta Hlaváčová, která překonala kanál La Manche v ženském světovém rekordu.

Crocs Rocks Prague - jedinečný večírek spojený s módní přehlídkou

Crocs se vyrábějí ve 25 barvách a prodávají se již ve více než 25 zemích světa a v pátek, 25.5.2007 i vy můžte prožít party plnou barev ve stylu Crocs. V RETRO MUSIC HALL, se na jeden večer ocitnete na planetě Crocs, na planetě plné zábavy a pohodlí. Budete si moci nejpohodlnější boty světa vyzkoušet a projít se v nich klubem, přitom shlédnout módní přehlídku kolekce Crocs, potkat známé osobnosti a užít si kvalitní line up, to vše v tom nejlepším balení. Těšit se můžete na vystoupení NAVIGATORS, na živou produkci hudby, která se dnes hraje dost zřídka, taky na vystoupení nastupující hvězdy XAVIERA BAUMAXY - buránka regionálního charakteru, který své písně skládá v kuchyni, autě a na záchodě… nebo na lídry skupiny MONKEY BUSINESS Romana Holého a Mathew Rupperta s jejich novou svěží uměleckou podobou pod názvem G POINT HUNTERS, kteří poprvé vystoupí s hosty, se kterými byste je nečekali. Třešničkou na dortu bude vystoupení čím dál populárnějšího holandského Dje WARREN FELLOWa. Djsky večer doplní DJ ROBOT a američan DJ SOPPERFILED. Rozmazlujte své nohy, neseďte doma a přijďte si CROCS vyzkoušet na vymazlenou party.


www.crocsrocks.cz
www.crocs.eu

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016