PARTYINFO

 

SPEED8 - PERFECT BALANCE

Datum konání:
25.05.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Granit
DJs:
Marcus Cooper, Petr Holman, Molczik, Jacker, Mr. Pole, Acidflash
Popis:
vstup do 23:00 80 czk, poté 100 czk
Line-up:
21:00 – 22:00 party intro - Acidflash
22:00 – 24:00 Molczik
00:00 – 01:30 Petr Holman
01:30 – 03:00 Marcus Cooper
03:00 – 04:30 Mr. Pole
04:30 – 06:00 Jacker
 
 
Perfect Balance: poslední informace + line up Rozhovor s Petrem Holmanem k Perfect Balance
Petr Holman bude jedním z headlinerů Perfect Balance
Pří pátek 25.5. se na party Perfect Balance v plzeňském klubu Granit představí Plzni poprvé i hvězda české trance music, DJ Petr Holman. Mrkněte na jeho velmi zajímavou biografii.
 
DJ Petr Holman (aka Holmi)
Dnes patří mezi českou tranceovou špičku. V tomto smyslu se o něm vyjádřil např. časopis Xmag. Původním povolám je ale novinář (mohli jste jej slýchávat na vlnách Českého rozhlasu, Rádia Vox, Rádia Alfa, či vídávat ve zpravodajství TV Nova), fotograf a moderátor a těmto profesím se věnuje i dnes, kdy spolupracuje  s několika časopisy a internetovými servery. Jeho sety můžete slyšet občas i na rádiích Wave, Dance radio, či Akropolis.

Klubové taneční hudbě se začal intenzivně věnovat v roce 1999, v té době začíná i hrát. Zkoušel příležitostně v bývalém Spiral Clubu, kde absolvoval i první djské krůčky a sbíral první zkušenosti. Další významnou kapitolou byla téměř dvouletá spolupráce s pražským klubem Industry, kde se zpočátku staral o PR a promotion a částečně se podílel na produkci. Po celou dobu existence klubu byl jeho rezidentním dýdžejem. Jeho tehdejší rezidentní party GATE patřila mezi první pravidelné tranceové akce u nás. Za ty roky, co se věnuje djingu, si získal pověst sympatického DJe s mimořádným citem pro emoce svých posluchačů. Kromě zmíněných klubů Spiral a Industry hostoval v mnoha dalších pražských klubech i v klubech po celé republice. V současné době má rezidenturu v pražských klubech Vertigo a nový CZ Beat.

Na svém kontě má  řadu významných vystoupení, např. na několika Citadelách, včetně loňské, kde si zahrál s Tomcraftem, Way Out West a dalšími. Jeho jméno se objevilo i na open-air festivalech, jako např. Summer of Love, GO Planet Roxy, Open Air Field, či Hradhouse. Dvakrát dostal pozvání na party Empathy do anglického Bristolu, zahrál si také na Slovensku a ve Švýcarsku, kde vystoupil v klubu Mad na party s tranceovou legendou dj Kai Tracidem.

Jeho hudební styl procházel a stále prochází dynamickým vývojem, a tak není divu, že uvízl v hledáčku nejednoho promotéra. Jeho live sety jste mohli slyšet mnohokrát i na radiu Evropa 2 v dnes už historickém pořadu Dance Extravaganza. Promo i radiové a live sety si můžete poslechnout na jeho webu www.petrholman.cz Pokud někdo trvá na stylovém zařazení, tak hraje především trance a tech-trance, ale rád si zahraje i UK deep trance oscilující až do polohy progressive trance, okrajově i techno.





 
Marcus Cooper v rozhovoru k Perfect Balance v Plzni Turné Speed8 Perfect Balance se zastávkou v Plzni

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016