PARTYINFO

 

TRIP 2 HOUSE

Datum konání:
11.05.2007 - pátek
Místo konání:
Šedivec - Paradox
DJs:
Aleš Bleha, Mulli, GG, Subsist
Popis:
start 20:00
 
 
Trip 2 House party s Alešem Blehou
 
 
Back to the old skool, back to your roots ... návrat do starých dobrých časů. Tak se jmenuje jeden výborný drum'n'bassový track, ale hlavně a především, je to motto této akce. Po osmi, ani se nedá říct dlouhých měsících, protože čas letí jak raketa, je tu opět pozvánka na výlet do minulosti. Do minulosti, kdy nEwmi tahal kačera, Wrána s Vlastou dobývali L-klub, Sine balil antény do alobalu a Subsist hrával po jídelnách.

Po prvním T2H jsem si dal do hlavy, že na příště musím pozvat toho, kdo vlastně název Trip 2 House vymyslel. A cvaklo to! Sny se občas plněj. Bývalý manager Oceánu, bývalý hudební manager v rádiu Life, zakladatel bulletinu T2H (dnešní Xmag), zakladatel a promotér festu Summer of Love, promotér legendárních akcí v 90.letech v L-klubu. Prostě člověk, bez kterého by toho tady hodně nebylo. My, Východočeši, vzpomínáme se slzou v oku na jeho, v té době, ojedinělý rádiový pořad, který nám dal hudební základy.

Ano, je to on náš šampión dj AB dnes už jen Aleš Bleha. Jsem rád, že pozvání přijal, protože jak sám říkal, hraje tak jednou za rok. Chtěl jsem i rozhovor, ale ten dává prý max. jeden až dva za rok. Jeden vyjde v nejbližší době na poslouchej.net, takže sledujte. Rok starý hodně zajímavý rozhovor, kde rozpráví o začátcích je ZDE. Každopádně jsem hodně zvědav, co nám zahraje, jelikož opravdu nevím, co mám čekat:-) K tanci a poslechu nám zahraje ještě náš táta Subsist, brácha Mulli a GG. Nečekejte nějaké djské mixorgie, o tom tato akce rozhodně není.

Škoda slov a mazání medu kolem huby. Prostě a jasně, kdo má od srdce rád taneční music, chce vědět, jaká se v té době hrála hudba, není zamrzlej na jednom stylu, ať zavítá, čeká Vás Trip2House s tím nejpovolanějším! Do hospody se běžte rozcvičit už třeba v šest, protože start je už ve 20 hodin.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016