PARTYINFO

 

SHADOWBOX MEDICATION

Datum konání:
16.06.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Bordo
DJs:
Danny Byrd (hospital rec., uk), Koogi (shadowbox.cz), Brooklyn (subtitles/horizons), 2K (shadowbox.cz), Sweg (shadowbox.cz), Anakin (shadowbox.cz), Panorama (shadowbox.cz)
Info:
http://www.shadowbox.cz...
Popis:
start 20:00, vstup 150 czk
Line-up:
20:00 - 22:00 deep and atmospheric intro - Shadowbox djs
22:00 - 23:00 Panorama
23:00 - 00:00 Koogi
00:00 - 01:00 Brooklyn
01:00 - 02:30 Danny Byrd
02:30 - 03:30 Anakin
03:30 - 05:30 2K b2b Sweg
 
 
Sobotní Shadowbox Medication s Danny Byrdem Soutěž o 5 vstupů na Shadowbox Medication Danny Byrd: "Nemůžu se dočkat hraní v Praze".
Danny Byrd z Hospital rec. vystoupí poprvé v Praze
Další zástupce britského drumandbassového vydavatelství Hospital se chystá předvést své djské umění pražskému publiku. Na akci nazvané Shadowbox Medication se v klubu Bordo představí 16. června Danny Byrd, který právě pracuje na zbrusu novém albu právě pro "nemocniční label". Spolu s ním uslyšíte Brooklyna, Koogiho, 2Keje, Anakina, Swega a Panoramu.
 
Danny Byrd

High Contrast, London Elektricity, nebo Nu:Tone jsou jména, která důvěrně známe a která se stala synonymem pro kvalitní, taneční a veselé drumandbassové sety. Teď se do Prahy poprvé chystá jejich kámoš a spolujezdec na labelu Hospital - Danny Byrd. Ten přitom není žádným zelenáčem a kořeny jeho hudební kariéry sahají dál, než u některých výše zmíněných pánů. Byl prvním umělcem s dlouhodobou smlouvou pro Hospital a první track vydal už v roce 1998. Od té doby nepolevil, aktualizuje svůj zvuk a jeho jméno je spojeno s velmi čistou produkcí, funky atmosférou a zaměřením na taneční parket. Dannyho djská vystoupení sklízejí úspěch po celém světě a vy se můžete o jeho kvalitách přesvědčit: nejprve v tomto 30 minutovém mixu a pak hlavně na vlastní oči a uši 16. 6. v Bordo.



www.shadowbox.cz/byrd
www.myspace.com/dannybyrduk
www.hospitalrecords.com


Brooklyn (a.k.a. Juanita Juarez)

Asi nikdo, kdo se jakkoliv zajímal o drumandbassové dění v Čechách nemohl minout jméno Brooklyn. Tenhle mladík z Prahy na sebe upozornil již před lety (ještě pod pseudonymem Juanita Juarez) relasy na domácích labelech Quazi Delict, nebo Intellygent. Českou scénu potom definitivně dobyl v roce 2003, kdy vyšlo jeho debutové album Spa Boy. Díky němu si vysloužil několik ocenění (album roku v Dance Music Awards a nominace na Anděla) a mohl odstartovat úspěšnou expanzi do zahraničí. Dnes vydává na předních světových dnb labelech (např. Subtitles, Horizons, Phuzion records) a jeho tracky hrají djs od Nu:Tona po Freshe. Jako DJ předvádí precizní sety plné novinek a dosud nevydaných věcí.

www.myspace.com/brooklynsound

Koogi // 2K // Sweg // Anakin // Panorama

www.shadowbox.cz/booking.php

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016