PARTYINFO

 

SHARE TAZ

Datum konání:
10.05.2007 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - NoD
Popis:
start 18:00
 
 
Večer inspirovaný ideou Share v prostoru NoD
 
 
Večer inspirovaný ideou Share v prostoru NoD i na síti. Přineste si vlastní notebook, nebo jiný hudební, či obrazový nástroj a připojte se k monstróznímu jamu audiovizuálních experimentátorů na místě, nebo volejte prostřednictvím Skype na id "nolab_share" a zapojte se z pohodlí svého domova. Pořádá rádio Lemurie.cz ve spolupráci s NoD. Registrace na nolab@roxy.cz.


- Předchozí rezervace mají prioritu, maximálně na 1 hod.

- Skype id je 'nolab_share', volejte audio i video, nastavte svůj výstup tak, abyste předešli zpětné vazbě

- Hrajte kdy chcete, posaďte se kde chcete (v dosahu našich kabelů)

- Můžete si vybrat 2 oddělené PA systémy.

- Setup probíhá za pochodu

- Live na www.lemurie.cz

- Sál se otvírá v 17.30


I. Co to je Share?

Share je mezinárodní komunita (www.share.dj) propagující otevřený prostor pro audiovizuální performanci. Idea Share vznikla v roce 2001 v New Yorku a u jejího zrodu stáli hudebníci a performeři Barry Manalog, Rich Panciera, Geoff Matters, Daniel Smith a Keiko Unishi. V současnosti je centrem Share New Yorský Reboot Bar na 37.avenue, ale další aktivní buňky naleznete i v Montrealu, San Diegu, San Franciscu, Wiesbadenu, Los Angeles, Ženevě, Melbourne i Petrohradu. Share uznává jednoduchou ideu: přijďte a hrajte. Je jedno, používáte-li laptop, kytaru, nebo gramofon – každý se může připojit do zvukového systému a ovlivnit podobu akustického prostoru. Share je zvukovým enviromentem, průběžně se rozvíjející zvukovou koláží, jejíž podobu může ovlivnit kdokoliv z  přítomných k obrazu svému.





























II. Jak se zapojit?


Přineste si oblíbený hudební, zvukový, nebo hlukový nástroj, který je možno připojit na mixážní pult, nebo do vašeho vlastního zesilovače. Můžete se připojit i prostřednictví software Skype a zúčastnit se z
pohodlí svého domova. Telefonních linek je omezený počet, proto doporučujeme předchozí rezervaci na nolab@roxy.cz, nebo můžete prostě čekat, až se prostor uvolní.

III. Co hrát?

Je jen na vás, co chcete v prostoru hrát, můžete zkusit cokoliv. Poslouchejte co se ve vzduchu děje a hrajte tak, abyste nepřehlušili ostatní.

IV. Co je Share TAZ?

Share v Praze pořádá Experimentální prostor Roxy/NoD ve spolupráci s internetovým rádiem Lemurie Taz. Share TAZ je nejen pro hudebníky a zvukové improvizátory, ale i pro Vje a výtvarníky. Součástí prostoru je i projekce s VGA/line-in vstupem, která může kombinovat několik obrazů v reálném čase.

V. Jak trvá Share dlouho?

Od 18 do 22.00, ale můžete přijít i odejít kdy chcete. Vstup pro hrající
volný.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016