PARTYINFO

 

HAVANA CLUB TOUR DE BAR

Datum konání:
25.05.2007 - pátek
Místo konání:
Pardubice - Ideon
DJs:
Joyce Merecedes (nl), Loutka, Reeha, Manio, Petr K, Michael C
Info:
http://www.tourdebar.cz
Popis:
start 20:00
Line-up:
21:00 - 22:30 Petr K & Manio
22:30 - 00:00 Reeha
00:00 - 02:00 Joyce Mercedes
02:00 - 03:30 Loutka
03:30 - 05:00 Michael C

 
 
Joyce Mercedes: "Nejsem exot a piju jen to, co chci." Podpořte svůj oblíbený bar na Havana Club Tour de Bar
Tranceová Havana s Joyce Merecedes
Další štace úspěšné řady akcí Havana Club Tour de Bar se uskuteční 25. května v pardubickém Ideonu. Coby hlavní host byla pozvána bývalá holandská modelka a dnes úspěšná DJka Joyce Merecedes, kterou za gramofony vystřídají Michael C, Loutka, Reeha, Manio a Petr K.
 
Třetí zastávka Havana Club Tour de Bar přivítá jednu z nejpůvabnějších DJek, která v rámci tohoto turné do Česka zavítá. Holandská DJane Joyce Merecedes ale milovníky tanečníčních parties neláká jenom na hezkou tvář, ale především na skvělý DJing. Však také rodačka z Amsterdamu každý víkend vyráží do klubů po celém světě. Bývalá modelka si už zahrála s Paul van Dykem, Derrickem Mayem nebo Sashou. Tato jména napovídají, že v Pardubicích bude 25. května v Ideonu dominovat trance.

Joyce Mercedes doprovodí parta zkušených domácích DJS. Návštěvníci party se můžou těšit na sestavu Loutka, Michael C., Reeha, Manio a Petr K. Stejně jako v Ostravě a v Brně proti sobě nastoupí deset nejlepších místních barů. Tentokrát bude klání o to pikantnější, že se utkají zástupci Pardubic a Hradce Králové. Ten bar, který v průběhu večera namíchá nejvíc koktejlů z báječného kubánského rumu Havana Club, vyhrává.

V Pardubicích na výstavišti Ideon 25. května se utkají tyto bary: Cuba Libre, Dýdy Baba, Hany Bany, Che's cafebar, Maddox, OK bar, Patapuf - music bar, Podvobraz, Road Café, Silver rock music bar

www.tourdebar.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016