PARTYINFO

 

ELEKTRA

Datum konání:
08.06.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Electric Indigo (at), Maxime (fr), Orbith, Wega & Kim Pexa aka Weki, Raverecords DJs

2nd stage - The Voracious, Elate, Peter Pea, Soul Lovers Live
Popis:
start 21:00, vstup 150/180 czk
 
 
Electric Indigo headlinerkou brněnské klubovky Elektra
 
 
Po krátké přestávce, vyplněné oceněním klubovka roku, se Elektra vrací v plné síle, jak je již zvykem se zajímavým a neokoukaným jménem v čele headlinera. Electric Indigo se aktivně podílí na rozvoji elektronické scény neuvěřitelných 18 let. Právem je označována za jednu z ženských ikon evropské elektronické hudby a „máti“ všech evropských djanes, od kterých se jí dostává zaslouženého uznání.

DJ
Orbith tuto djku komentuje:“ Vzpomínám, když tenkrát před roky hrála na Elektře v Roxy. Zcela předběhla sound, který tehdy u nás byl ke slyšení a já její desky objevil až třeba po dvou letech. Respekt!.“ Djovat začala  v roce 1989 a Berlín objevila již v roce 1993, kdy začala pracovat v jednom z nejzásadnějších dj shopů v Evropě – Hard Wax, kde se stala sales managerem. Aby aktivně odpověděla na otázku  „proč je v elektronické hudbě tak málo aktivních žen“ založila v roce 1988 „Female pressure“ – mezinárodní databázi djanes, producentek a visuálních umělkyň, které se jakkoli realizují převážně v elektronické scéně.

V létě 2000 je také jednou z lektorů na populární Red Bull Music Academy 2000 v irském Dublinu. Produkuje od roku 1993 a spolupracovala s lidmi jako: Hell, David Carretta, Acid Maria, Tok Tok, DJ Rush, Richard Bartz… Hrála po 34 zemích celého světa, vpomeňme jen ty nejzásadnější místa: Loveparade, Movement: Detroit music festival, Mayday, Melt open air, EXIT, Sziget, Tresor, Omen,  Fuse a nespočetně dalších…

Electric Indigo – Girls on the wheels of steel (dokument o Electric Indigo)
www.youtube.com/watch?v=QO1oEMUn9XQ

Electric Indigo & VJ Azz @ Flex 2006
www.youtube.com/watch?v=wIWXB_kgkZA&mode=related&search=




 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016