PARTYINFO

 

MIDNIGHT SUN 2007 - PURE CELEBRATION

Datum konání:
28.06.2007 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Císařská louka
DJs:
Jori Hulkkonena (fin)
Live:
Skyline, Bratři Orffové
Info:
http://www.midnightsun.cz
Popis:
start 21:00
 
 
Švédská formace Koop nevystoupí na Midnight Sun
Midnight Sun hlásí plno
 
 
Registrace přes webové stránky na dlouho očekávanou oslavu Midnight Sun je k dnešnímu dni naplněna. Zájem o tuto, ve Finsku tradiční a velice oblíbenou, akci byl opravdu velký. Přestože je již kapacita akce vyčerpána, zůstává zde i nadále možnost registrovat se přes midnightsun.cz na Oslavu z pozice náhradníka. Oslava Midnight Sun proběhne 28. června od 21 hodin na Císařské louce v Praze.

Všichni, kteří se stihli zaregistrovat na Oslavu Midnight Sun v Praze, se mohou těšit na severskou hudbu, nordické tance, ohnivé efekty a jedinečnou projekci. Součástí hudebního programu bude vystoupení švédské partičky Koop, finského dj Jori Hulkkonena, kapely Skyline nebo seskupení Bratři Orffové. Registrovaní během několika dnů ještě obdrží potvrzovací sms ze strany pořadatele akce. O tom, zda náhradníci případně získají registraci, budou informováni nejpozději 27. června prostřednictvím sms.



Jedním z největších svátků ve Finsku je Midnight Sun, oslava nezapadajícího slunce a zároveň také oslava radosti z léta a nejdelšího dne v roce. Finlandia Vodka, jedna z předních finských značek, by ráda přenesla tyto oslavy také do České republiky a vyvolala náladu a atmosféru podobnou té, která je v tomto období ve Finsku. Čeští lidé se zajímavým a zábavným způsobem dozvědí více o severských tradicích, které jsou spojené s tímto svátkem. Zvláštní význam při letních oslavách ve Finsku má oheň, který se stane hlavním symbolem oslav Midnight Sun také v České republice.

www.midnightsun.cz

 
Koop v Praze představí nové album Midnight Sun 2007 přivítá léto na Císařské louce

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016