PARTYINFO

 

WOULD YA FRESH?!

Datum konání:
25.05.2007 - pátek
Místo konání:
Jihlava - Falešná Morálka
DJs:
Orbith (mersey/djorbith.com), P@co (studio54.cz/djpaco.cz), J.C.Denton, Lordspace (dcpromo.com), Jasoň vs. Drsoň (event-hk)
Info:
http://www.stylish.cz
info@stylish.cz
Popis:
start 20:00, vstup 99 czk
 
 
Would Ya Fresh?!... v jihlavském klubu Falešná morálka
 
 
Dne 25.5. 2007 si určitě udělejte čas a vypravte se do Jihlavského klubu Falešná Morálka na svěží a stylovou akci s názvem Would Ya Fresh?!... Celý večer se ponese v duchu house, progresive, tech-house, techno a opravdu se máte na co těšit! Mimo stylových dekorací, inovovaného světelného parku a samozřejmě zcela nového soundu, jsme pro vás připravili mnoho dalších překvapení! Prostředí klubu vybízí k zábavě všech návštěvníků této svěží klubové akce velice příjemným zázemím, velkým barem s opravdu lidovými cenami, výbornými světelnými efekty a dostatečným prostorem k odpočinku.

Samotná akce bude hudebně velice rozmanitá a již od začátku se budou servírovat hudební lahůdky v podání dvojce „Jasoň vs. Drsoň“, což není nikdo jiný, než tech-house labužníci Enjoi vs. Martin Trax s čistým beatem a rezidenturou v Hradeckém klubu Event. Jako druhý za gramofony roztočí své placky, všem příznivcům elektronické hudby, pardubický DJ J. C. Denton, který je známý svými energickými tech-housovým sety a spolu s Džejárem a Lordspacem (který mimochodem zahraje na závěr akce Would Ya Fresh?!...) se starají o rozvoj propagaci elektronické hudby ve Východních Čechách. Jako hlavní hvězda večera zahraje jeden z nejlepších DJ´s České Republiky, oceněný stříbrem na letošním předávání O2 Dance Music Awards, DJ Orbith. Právě Orbith přijal pozvání do Jihlavy do klubu Falešná Morálka. Klub Falešná Morálka dále pohostí svou domáckou atmosférou jednoho z nejoblíbenějších dj´s Studia54, DJ P@ca. DJ P@co je pravidelným hostem několika rádií a díky jeho energii se rozzáří nejeden úsměv na tváři návštěvníka Falešné Morálky. Klubovou akci Would Ya Fresh?!... zakončí velice výrazná osobnost, DJ LordSpace, který dokáže zvednout všechny návštěvníky ze židlí svým svěžím, zábavným a spontannním vystupováním za gramofony, ale stejně tak i naprosto přesným mixem.

Takže pokud již teď přemýšlíte, kam vyrazit, můžete si již nyní připravit na pořádnou dávku energie a opravdu vydařené zábavy v pátek 25. 5. 2007 v 20:00, v Jihlavském klubu Falešná Morálka! Za málo peněz (99 Kč) zažijete opravdu spoustu zábavy! Nenechte si to ujít!

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016