PARTYINFO

 

CRAZY NIGHT VS. BASE

Datum konání:
18.05.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Marcos, Adam Cloud, Pete Walk, Eagle, Shkobiss, Aiffel, Billy Bright, Katie
Popis:
start 21:00, afterparty Pekelnej bar
 
 
Crazy night vs. Base v Pekelným baru
 
 
Tento pátek Crazy night vs. BASE, 2 nejúspěšnější noci Pekelného baru.Dámy a pánové pozor pozor! V pátek 18.5. 2007 se můžete těšit na ojedinělou party, kde v jeden večer budou spojeny dvě nejoblíbenější rezidentní noci Pekelného baru. A to Crazy night, residentní noc DJe Marcose a BASE, (už po páté!) party projektu HouseXit s rezidenty DJs Adam Cloud & Shkobiss. Zároveň zde tento večer oslaví Adam Cloud a jeho kamarád Maiky své narozeniny! Crazy night DJe Marcose a pravidelné spoluhráče Billyho Brighta se nese v melodických veselých housovkách, které Vás naladí do Crazy nálady!

BASE večírek Adama Clouda a Shkobisse je znám svou elektronickou rozmanitostí (electric rhythm house music night). Na této noci si můžete poslechnout žánry od deep house přes tech-house, pumping groovy house, až po electro. Aby toho nebylo málo, tak se můžete těšit na legendu české taneční scény Dje Aiffela, dále na krále housových večírků DJe Eagla, Pete Walka který nesmí chybět na žádné dobré akci a nakonec residentku HouseXit DJane Katie.

Sečteno podtrženo: budete si zde moci vychutnat pořádnou dávku electronic house music servírovanou těmi nejlepšími DJs, která v prostředí Pekelného baru dokáže pěkně rozproudit krev!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016