PARTYINFO

 

GROOVIN!

Datum konání:
23.06.2007 - sobota
Místo konání:
Brno - Mersey
DJs:
Lillou (roxy), Ibe, Sandro, Louis Elio, Tommy Riu, Shala
Popis:
start 21:00
 
 
Červnové pokračování brněnské klubovky Groovin'!
 
 
Pro ty, kdo neodlétají na vytouženou dovolenou do ještě teplejších krajin, se o tuto atmosférou rádi podělíme alespoň u nás v klubu, kde se v sobotu 23.6. od 21h opět rozjede už dva roky fungující večírek s názvem Groovin´!

Z plejády zúčastněných, kteří se až do ranních hodin postarají o Vaši zábavu, přivítáme roztomilou návštěvu - DJku Lillou (Roxy, Praha), která nám osvětlí svůj aktuální pohled na deep house, dále mistra zvuku a tahouna kapely Voodooyoudo DJe Ibeho se svými dirty-rock-elektro hrátkami. To nej z house dob minulých připomene dlouholetý bavič Sandro (klub Netopýr) a nejčerstvější materiály z electro-tech houseu předvede nerozlučná dvojice Louis Elio a Tommy Riu aka Guga a v podobně progresivních vlnách brázdící Shala.

A pozor jedna adrenalinová záležitost na závěr!!! Proběhne slosování všech platících návštěvníků a hlavní výhrou večera je tandemový seskok padákem v hodnotě 3600kč od firmy Jump-Tandem. Pokud chcete tohle všechno zažít na vlastní kůži, jste srdečně zváni v sobotu 23.6. do klubu Mersey.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016