PARTYINFO

 

ELEKTRA

Datum konání:
09.06.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Jonty Skrufff (skrufff.com), Fidelity Kastrow, Orbith (djorbith.com), Airto (roxy booking)

2nd stage - Strain, Farelly
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 zdarma, poté 170 czk
 
 
Jonty Skruff a Fidelity Kastrow na sobotní Elektře
V Roxy proběhne v sobotu pravděpodobně hodně rozjetá Elektra.. Po boku skvělého Jonty Skruffa vystoupí totiž i divoká šoumenka, ale především DJka Fidelity Kastrow. Spolu s nimi uslyšíte i rezidenty Orbitha a Airta.
 
Jonty Skrufff si díky svému pojetí electra získává stále větší popularitu po celém světě a samozřejmě také u nás. Každá jeho návštěva zatím znamenala maximální spokojenost všech příznivců tohoto stylu a taky aby ne... Jeho rocking electro disco-tech je prostě perfektní na pořádně rozjetou party!
V sobotu 9. června nejenže na Elektru do Roxy opět přiveze úplně nové a ještě nevydané kousky, ale k tomu další velký objev elektro scény, krásnou a divokou Fidelity Kastrow. Ta už léta působí na světové scéně jako extravagantní tanečnice, modelka a novinářka a poslední roky k tomu přidala perný trénink za gramofony, což ve spojení s jejím talentem a citem pro electro přineslo až nečekaně positivní výsledek a Fidelity Kastrow začíná obrážet se svými sety kluby v Anglii a Německu.



Při nedávném znovuotevření klubu Tresor v Berlíně byli společně s Jontym Skrufffem zabookováni na electro stage na celou noc a hned po skončení jim byla nabídnuta pravidelná residentura. To se ovšem děje Jontymu po celém světě. Stačí si přečíst komentáře promotérů a hudebníků k jeho vystoupením na www.skrufff.com.



Elektra 9. června tedy opět láká na pořádný electro nářez, který nebudou provádět jen Jonty a Fidelity, ale samozřejmě také oba residentní djs Orbith a Airto za doprovodu pestrobarevné světelné show od Audiolightu a plasma projekcí z dílny Phase lab. Vstupné je červnové special do 23 zdarma! Později za 170 kaček.
 
www.roxy.cz
www.myspace.com/djjontyskrufff 
www.myspace.com/fidelitykastrowmusic
www.skrufff.com 
www.fidelitykastrow.com
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016