PARTYINFO

 

15* ROXY PRAHA B-NIGHT!

Datum konání:
13.06.2007 - středa
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Loutka, Chris Sadler, Kaplick, Saku, Josef Sedloň, Orbith, Airto, Bo.dan, Lucas Hulan

2nd stage - Im Cyber, Brooklyn, Ghonzales, Koogi, Nitropank (Nitrous & 2K), Sweg, Marihai, Akira
Popis:
start 21:00, vstup do 24:00 zdarma
 
 
Ve středu Roxy oficiálně oslaví 15. rok
V Dlouhé ulici 33 v Praze se patnácté narozeniny slaví vlastně už od začátku měsíce, ale ten hlavní mejdan přijde teprve zítra. Na dvou pódiích vám zahraje většina těch domácích DJů, kteří mají v Roxy rezidentůru nebo tam přinejmenším vystupují často. Na čtvrtek si vemte volno, protože to bude velký! :)
 
Loutka, Orbtih, Josef Sedloň, Koogi, IM Cyber, Chris Sadler, Brooklyn, Bo.Dan, Nitropank, Airto, Sweg a mnoho dalších dj gratulantů bude ve středu od 21h řádit za gramofony v Roxy, kde se bude slavit 15 let existence nejlepšího klubu v ČR.



Také připomínáme, že si můžete do Roxy ve středu vyrazit v největší party tramvaji TRAMix v historii. Od 22h vás budeme vozit v plně vybaveném voze (djs, světla, bary, welcomedrinky..) po Praze a těsně po půlnoci vás přivezeme do Roxy, kde bude oslava pokračovat.



TRAMix Frisco special – plně vybavená tramvaj sound systémem, bary, světelnou show, welcome drinky. Pokud jste na TRAMix party ještě nebyli, tak máte další jedinečnou šanci projíždět Prahou, tančit, popíjet a užívat si nepopsatelné atmosféry této jediné party jízdy svého druhu!

Středa 13.6.2007
Start 22:00 z Náměstí Míru
Příjezd do Roxy 00:30

Vstupné 290,- objednávky na telefonu 731150171 Michal nebo 603259569 Madman. nebo Ticketstream – www.ticketstream.cz S páskou z TRAMixu je vstup do Roxy zdarma.

www.tramix.cz
www.roxy.cz
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016