PARTYINFO

 

BUSH 15* ROXY EDITION

Datum konání:
29.06.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Makoto & Mc Deeizm (reprise, jap/uk), IM Cyber (roxy booking), 2K (shadowbox.cz), Sweg (shadowbox.cz), Rudeboy (shadowbox.cz)

2nd stage - Blond, Raidem, Brady & Next (techhouse.cz)
Popis:
start 22:00, vstup 170/230 czk
Line-up:
22:00 – 23:00 Rudeboy
23:00 – 01:00 IM Cyber
01:00 – 03:00 Makoto & Deeizm MC
03:00 – 05:30 2K & Sweg

 
 
Makoto & Deeizm vystoupí poprvé v Čechách
Již dnes se v Roxy na party Bush představí japonský drumandbassový guru Makoto. V článku naleznete nejen jeho krátkou biografii, ale také nabídku na stažení Swegova setu, složeného pouze ze skladeb tohoto mága.
 
SET POUZE Z MAKOTOVÝCH TRACKŮ A REMIXŮ KE STAŽENÍ

Sweg ze serveru Shadowbox.cz nahrál před Makotovým vystoupením v Roxy set sestavený pouze z jeho tracků a remixů. Stahovat můžete zde.


MAKOTO & DEEIZM MC
Vlastním jménem Makoto Shimizu, lépe znám prostě jako Makoto, je bez velké nadsázky japonský drumandbassový ambasador číslo jedna. Po ukončení studií zvukového inženýrství na Tokijské universitě se Makoto v roce 1999 zapsal pod legendární Good looking records LTJ Bukema a od té doby se velmi intenzivně věnuje produkování zlomené hudby - to potvrzuje dlouhá řada singlů, tracky na slavných kompilacích „Earth" a „Progression session“ nebo výborné debutové album „Human Elements“ (2003), kterému se dostalo označení „Soul 70' let ve 21. století“. Ve stejném roce rovněž spatřila světlo světa lahůdka v podobě „Progression session Japan live 2003“, kterou dal dohromady se zpěvačkou Deeizm, s níž velmi úzce spolupracuje.

V současné době roztáhl Makoto křídla ještě více do světa – tracky vydává na Renegade, Hospital, Innerground, Vibes records a dalších. Letos mu vyšlo velmi dobře přijaté album 'Believe In My Soul‘ (Good Looking records), plné ostrých beatů, jemných a chytrých melodií a „kulaté“ basy. Makoto ale vyniká i za gramofony, jeho společná vystoupení s kamarádkou a vynikající zpěvačkou Deeizm patří k tomu nejlepšímu co můžete na současné drumanbassové scéně dostat. Desky stylově podobné jako Makotova produkce, přes které se vlní jemný zpěv MC Deeizm vytvářejí atmosféru, na kterou budete ještě dlouho vzpomínat .. nenechte si ujít českou premiéru této dvojice, bude mejdan!

www.myspace.com/humanelements
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016