PARTYINFO

 

MINISTRY OF SOUND - SUMMER EDITION

Datum konání:
08.06.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Lisa Loud, Lafayette
Popis:
start 22:00, vstup 190/350 czk
 
 
Lisa Loud: "Poslední dvě návštěvy Prahy jsem propařila."
Před zítřejší Ministry of Sound party v pražské Mecce vám nabízíme exkluzivní rozhovor s hlavní hvězdou večera - Lisou Loud. Ptal se a překládal Jan Novotný.  
 

Užila sis svoje poslední hraní v Mecce?

Mecca se stala mým pražským hřištěm. Hrála jsem tam na dvou úspěšných party a hostitelé v Mecce jsou skutečně skvělí. Ministry of Sound je světově proslulá značka a když se jednou spojí všechny ingredience jako skvělé publikum v Mecce, Ministry a elán Lisy Loud, myslím, že si užijeme spoustu legrace..

Co se odehrálo ve tvé kariéře od tvé poslední návštěvy Prahy?

Byla jsem skutečně velmi, velmi zaměstnaná! Byla jsem na turné od prosince do dubna 2007, pracovala jsem na kontraktu, abych mohla pořádat party v Dubaji, dokončila jsem své nové dvě kompilace a stejně tak dokončuji dohodu s vydavatelstvím, v němž jsem společníkem. Pomáhám svému kamarádovi producentovi jménem Gary Geco ve vydávání nových skladeb a v mém kmenovém klubu SeOne se nám s mým partnerem podařilo založit nový label Devore, v němž jsem taktéž společníkem.

Co se děje v tvém "rodném" klubu SeOne? Nějaké novinky? Nějaké nové dobré party?

SeOne je fantastický klub a celý team za ním pracuje jako jedna rodina, je to až neuvěřitelné. Vždy se můžeš spolehnout na skvělou hudební politiku klubu a skvělé lidi v nejvíce undergroundovém klubu v Londýně. na svoje party jsem zabookovala skvělé umělce jako například Derricka Cartera, DJe Sneaka anebo Back 2 Basics. Právě tito hosté si k nám do klubu pozvali další velké osobnosti jako Mr C, Paul Woolford, Hary Choo Choo Romero (ten hrál naprosto úchvatně) a celou řadu dalších.

Pokud se nemýlím, tak tento rok oslavuješ 20 let svojí profesionální kariéry?

Ano, právě stárnu - TEĎ!

Co tvoje další projekty?

Tento rok jsem se spojila s několika vzrušujícími projekty. Vyhrála jsem soutěž na namixování kompilace s názvem Hotel Dubai. Blázniví Diamond records mají totiž fantastickou lifestylovou "hotelovou" sérii, jejíž prvním CD byl Hotel St Tropez, druhým byl Hotel Marrakech a teď bude následovat třetí v pořadí -  HOTEL DUBAI, která právě vychází! Kompilace jsou v boxu po třech a zahrnují klubové, deep housové a chilloutové CD. Je to skutečně skvělý projekt, který takto pokrývá všechny hudební žánry a já osobně jsem s výsledkem hodně spokojená.

Zaslechl jsem, že jsi na turné projela celou Asii a Austrálii? Řekni nějaké zajímavosti z tohoto turné, kde všude jsi vlastně vůbec hrála, co jsi zažila a o čem je vlastně tamní scéna?

Jihovýchodní Asie je jednou z mých nejoblíbenějších destinací na světe. Moje základna byla v Thajsku odkud jsem vyrážela na své cesty. Mezi destinace, které jsem navštívila, patří Manila (Club Warehouse 135), skvělý klub je Circle v Koreji, potom Attica v Singapúru, mnoho klubů v Číně, poté jsem vyrazila na turné po Austrálii. Tam jsem hrála třeba QVC v Melbourne, Chinese Laundry ve Slipp Inn, The Cout v Perthu, O Bar na Koh Samui, bylo toho vážně příliš mnoho. Svět je skutečně okouzlující party zkušenost sama o sobě! Austrálie je skutečně cool, party tam jedou, Asie je kompletně bláznivá, ale fantasticky krásná..

Chystáš se tento rok na Ibizu?

Na Ibize mě letos čeká několik vystoupení. Budu hrát v Kanye v San Antoniu na party House legends klubu Turnmills London, a pak v klubu El Divino spolu s mým parťákem Krissem Darang na Penetra party.

Kde teď hraješ v Londýně a kde ve světě?

Všude na světě. V minulých týdnech v Miláně, Dubaji, na Penetra Ibiza, Barceloně, Istanbulu, v Mecce v Praze, v klubu Circle v Koreji, v Attice v Singapúru a Šanghaji, v klubu Famous v Melbourne, v klubu Chinese Laundry v Sydney,  Turnmills v Londýně..

Která party tě za posledního půl roku nejvíce zaujala a proč?

Byly to moje narozeniny v mém "rodném" klubu SeOne v Londýně. Byla to skvělá party, na níž byli skvělí lidé, z nichž většina byli mí nejlepší rodina a kamarádi, které jsem právě kvůli turné tak dlouho postrádala.

Co chystáš na rok 2007?

Půl roku máme za sebou.. Právě teď dokončuji svoji produkční firmu na pořádání akcí v Dubaji. Máme před sebou velké plány, o kterých nemůžu úplně hovořit, ale toho mě teď asi nejvíc vytěžuje.

Těšíš se zpátky do Prahy?

Samozřejmě! Tentokrát se chystám dát si trochu oddych a projít si starou Prahu, památky a tak. Na mých posledních dvou návštěvách jsem pouze pařila a bylo to fantastické, ale krás Prahy jsem si neužila.

 
Ministry of Sound příští týden v Mecce

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016