PARTYINFO

 

MINISTRY OF SOUND - SUMMER EDITION

Datum konání:
08.06.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Lisa Loud, Lafayette
Popis:
start 22:00, vstup 190/350 czk
 
 
Lisa Loud: "Poslední dvě návštěvy Prahy jsem propařila."
Ministry of Sound příští týden v Mecce
Už příští pátek proběhne v pražské Mecce Ministry Of Sound Party se slavnou Lisou Loud. Za gramofony se prostřídá s domácím DJem Lafayettem. Více informací najdete v tiskové zprávě..
 
Klub Mecca se stal prvním českým klubem v historii, kterému se podařilo navázat exkluzivní spolupráci s nejznámějším tanečním klubem světa – Ministry of Sound. V roce 2007 se tak můžete těšit na spoustu akcí, které pro vás spolu s Ministry of Sound připravujeme, skvělou atmosféru, originální dekorace, legendární obří gramofony Ministry of Sound, nejlepší tanečnice a videoprojekce si tak budete moci užívat pouze a jenom v klubu Mecca.

Ministry of Sound přijíždí poprvé do Prahy spolu s první dámou světové taneční scény – Lisou Loud! Můžete ji slyšet v těch nejznámějších klubech světa, stejně tak jako na módních přehlídkách věhlasných světových návrhářů. Lisa je nejen věhlasnou DJkou, televizní moderátorkou (MTV, Rapture), ale také remixérkou Fatboye Slima, hudební producentkou (debut „Miles For Sound“) a v roce 2007 slaví 20 let jako profesionální DJka! Vedle Lisy Loud se představí Mecca resident - DJ Lafayette. Čeká vás akce, kterou si žádný milovník taneční muziky nemůže nechat ujít!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016