PARTYINFO

 

REHAB - GLOBAL REHABILITATION TOUR PRAGUE

Datum konání:
09.06.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Nesquik (djnesquik.com), Sly Antro (myspace.com/sly_antro), Marty Crow

2nd stage - Omar & Abdul 52 (platinumsoul.biz/spin radio)
Info:
http://www.rehabnight.com
info@rehabnight.com
Popis:
start 22:00, vstup 199 czk, pro zájemce, kteří napíšou emailem na guest list (guest@rehabnight.com) je cena 150 czk (platí do 24:00) a pro dívky, které přijdou do 23:00 je vstup zdarma! Speciální dekorace a vizuální show, sexy go go tancující sestřičky
 
 
Získejte volné vstupenky na sobotní Rehab v Mecce
Klubovka Rehab v Mecce opět v červnu
 
 
Drazí pacienti, čas dovolených se pomalu blíží a s ním i naše poslední předprázdninová rehabilitační noc Rehab. Bylo zjištěno, že viry MTD´s (Musically Transmitted Diseases - Hudebně Přenosné Nemoci) se v době dovolených vyskytují mnohem vice než je únosné. Proto z těchto důvodů vznikne v sobotu 9.6.2007 v klubu Mecca další termín očkování proti těmto nebezpečným virům v rámci naší Rehab - Global Rehabilitation Tour Prague. Aby účinnost očkování byla co nejefektivnější 7 z 6 lékařů doporučují neplánovat si nedělní oběd s babičkou a vydržet na párty až do konce! Oznamte tuto událost všem Vašim kamarádkám a kamarádům, milenkám a milencům a doražte!

REHAB – Musical Rehabilitation Center

V sobotu 9. června 2007 startuje v pořadí již čtvrtá exkluzivní, dirty rehabilitační taneční párty, která se bude opět konat v přepychovém clubu MECCA. Club Mecca je synonymem pro stylové parties, takže dobře sledujte tohle unikátní spojení, které tu vznikne. House, RnB a Hiphop mají k sobě velice blízko a club Mecca včetně Platinum Soul & Rehab Vám přináší spojení těchto žánrů pod jednou střechou v jediný večer za jednu cenu!



Nechte se naočkovat proti infekčnímu onemocnění virů MTD´s na této jedinečné stereofonické kůře, kde se o dirty sound večera postarají profesionálové DJs Nesquik & Sly Antro + guest DJ Marty Crow, Omar & Abdul52 a na 100% Vás budou chránit před novým výskytem veškerých infekcí MTD´s! Pro vizuální stimulaci Vám budou k dispozici naše ultra sexy GO GO zdravotní sestřičky, které budou spolupracovat s našimi místními lékaři za mixážním pultem.

Cena léčebné kůry činí pouhých 199,- CZK, pro zájemce, kteří napíšou emailem na guest list (guest@rehabnight.com) je cena 150,- CZK (platí do 24:00) a pro dívky, které přijdou do 23:00 je poskytována zcela zdarma!

Rehab stage

DJ Nesquik / CZ, Prague - Duplex club resident (djnesquik.com)

Vítěz 4. pokračování LIVC Bassline Cup 2003 & Duplex club resident. DJ Nesquik je známý svým improvizujícím a spontánním vystupováním, kdy pravidelně vytvoří jedinečnou „ breath holding “ atmosféru. Za jeho uměním stojí několikaletý trénink a vystupovaní v zahraničí i po celé ČR! Buďte připraveni na strhující taneční show!

DJ Sly Antro / UK, Manchester (myspace.com/sly_antro)

Pionýr Dirty House scény v rodném městě, na evropské scéně aktivně působící více než 15 let.
Rezidentní večery měl na Ibize, Kypru, momentálně hraje v Praze. Těšte se na velice perverzní rytmickou smršť, nikdo neuteče!

+ guest DJ Marty Crow / CZ, Prague - Duplex club resident


Platinum Soul stage

DJ Omar & DJ ABD52 / CZ, Prague (platinumsoul.biz)

Momentálně nejvytíženější RnB & Hiphop DJs v Čechách. Společně působí v klubech po celé ČR, jsou zakladateli první české RnB & Hiphop hitparády Platinum Soul Top Ten. Platinum Soul DJs můžeš vidět v klubech jako jsou Radost FX, Jet Set, Bordo, 001 a v mnoha dalších.

Čtěte pozorně! Příznaky infekce MTDs:

Navštěvujete automaticky stejný klub(y)/bar(y) a říkáte si "Proč tady zase jsem a co tady vůbec dělám?" a přesto nevyhledáváte jiné místa
Tykáte si s WC personálem (prvotní příznak)
WC personál zná detailně příběh Vašeho života a dává Vám rady (pokročilé stádium infekce)
Cítíte rostoucí pocit nudy a ze stereotypu a konceptů parties máte pocit tlaku ve střevní oblasti
Konvenční stimulanty na Vás nezabírají a zvýšené dávky mají spíše opačný účinek
DJské sety máte oposlouchány tolikrát, že je máte zaryté v paměti a zní Vám neustále v hlavě stejně, jako když náhodou ráno slyšíte The Ketchup Song
Máte halucinace, přestože halucinogen je stále bezpečně uložen ve Vaší peněžence
Extáze je pojem, pro Vás známy pouze z televizního pořadu Peříčko (velmi smutný příznak)

Informace pro zájemce o očkování:

Další informace čtěte na www.rehabnight.com a pokuď projevujete jeden nebo více z uvedených příznaků, prosím, nepodceňujte závažnost tohoto onemocnění a nechte se naočkovat pozitivními viry, které Vám nabízí REHAB – Musical Rehabilitation Center - se střediskem očkování v klubu Mecca. Účinnost těchto léků závisí na včasném podání!

Těšíme se na Vás

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016