PARTYINFO

 

CAFE MAMBO IBIZA WORLD TOUR

Datum konání:
16.06.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Paul Darey (cafe mambo), Tripmain
Popis:
start 22:00, vstup 190/290 czk
 
 
Paul Darey: rozhovor
Café Mambo Ibiza v Mecce už tuto sobotu
 
 
Léto je tu a všechny z hlavních letních destinací pořádají zahajovací párty, aby oslavili začátek dalšího krásného léta. Od Mykonosu, přes Ibizu, Mallorcu a Ayia Napa, všichni velcí aktéři rozhýbávají kluby a pláže, aby si na slunci užili lásku taneční hudby! A Letos se nezapomnělo ani na Prahu; Café Mambo Ibiza, jeden z nejlepších plážových klubů Vám přináší kousek prosluněné Ibizy a její atmosféru a to všechny právě když začne léto.



Resident Café Mambo Paul Darley, po Španělsku velmi známý svými průkopnickými myšlenkami ve světě taneční hudby, které jsou cítit v každém jeho setu. Objevuje se po boku těch nejslavnějších osob tanečního světa, nyní si Paul osvojuje vlastní styl a nabírá směr k hlavní scéně. Pomoci Café World Tour a spolu s jeho prvotinou „House Music All Night“, která už brzy vyjde, je jeho postup na velkou scénu jen záležitostí času. A nejenom to, jako resident Café Mambo, tu není nikdo jiný, kdo by dokázal lépe ukázat to, jaká přesně Ibiza je a právě proto je to on, kdo celé světové turné vede. Spolu s ním si zahraje nikdo jiný než DJ Tripmain, který díky svým africkým kořenům, také dobře zná tu prosluněnou stranu hudby a je pro Paula Dareye perfektním společníkem.

Minulý víkend bylo Café Mambo World Tour v Parugii v Itálii a zúčastnilo se jej přes 5000 lidí. Podívejte se také na toto video z Café Mambo World Tour na Maltě:

Mix Palua Darey si můžete pustit zde:

Nechte povznést své letní emoce a přijďte se nakazit atmosférou Ibizy, již toto Sobotu v Mecce spolu s Café Mambo!

 
Paul Darey z Cafe Mambo příští týden v Mecce

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016