PARTYINFO

 

CAFE MAMBO IBIZA WORLD TOUR

Datum konání:
16.06.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Paul Darey (cafe mambo), Tripmain
Popis:
start 22:00, vstup 190/290 czk
 
 
Paul Darey: rozhovor
 
 
Ahoj Paule, je hezké mít tě v Praze, chtěl bych ti položit jen několik otázek, aby se Čeští clubbeři o tobě mohli více dozvědět. Z toho co jsi mi říkal před tím vyplývá, že nejsi původem ze Španělska, odkud tedy pocházíš a jak jsi se do Španělska dostal?

Díky, je mi ctí, jak si říkal, tak jsem se narodil v Argentině, do Španělska jsem odjel hodně mladý, aby se tam ze mě stal DJ.

Být residentem v Café Mambo je hodně prestižní záležitost a jistě ti to také otevírá dveře ke hraní v klubech všude po světě. Můžeš nám říct, kde všude jsi už hrál a jak se liší atmosféra mezi jednotlivými kluby?

Ano, to je pravda. Místo jako je Mambo může DJovi opravdu pomoct, je nádherné zahrát si se světovými DJi. V Mambu na Ibize je to skvělé, všichni se nažhavují na noc. Během roku vždycky hraju na různých místech všude po světě se svým vystoupením a s Café Mambo Tour jsem už zavítal do Londýna, New Yorku, Miami, Barcelony, Říma, Paříže, na Maltu… Pokaždé je to jiné, ale všechno má jedno společné a to, že lidi se přišli bavit a užít si noc, snažím se o to, aby tomu tak bylo tím, že jim přináším, to nej z mých setů.

Můžeš nám teď povědět něco o Café Mambo World Tour, jak to začalo a jaké jsou plány do budoucna?

Je to hodně úspěšné, všude po Evropě a teď dokončujeme Asijské a Australské turné. Vždy se snažím o něco mimořádného, přenést atmosféru Ibizy, nechat lidi protančit celou noc a příští den o té party všem vyprávět.

Pokud jde o turné, když jste jej plánovali, tak jste přímo požadovali, aby se party přednostně konalo v Mecce, proč zrovna byla Mecca vybrána jako klub, který se pro to turné hodí? Co všechno o Mecce víte a jakou pověst ve Španělsku má?

Na Ibize můžete potkat lidi z celého světa a tak se dozvíte, jaké jsou ty nejlepší kluby po celé Zeměkouli. Ptali jsme se přátel a známých a na základě toho jsme vybrali pro party v Praze klub Mecca. Všichni o ní básnili a tak jsme vzrušeni z toho, že budeme hrát právě tam.

Ještě zpátky k tobě, tvá první produkce je skoro hotová a vydána bude u Universal, což je hodně velký světový label. Kde jsi čerpal inspiraci a dočkáme se také spolu s tím i nějakých remixů?

Vydá se na začátku července pod záštitou Universal a bude ji také obsahovat hodně CD kompilací od Universal labelu. Jsem na to dost hrdý a můj manager a kamarád Roger N. odvedl opravdu velký kus práce. Myslím si, že se to lidem bude líbit, Kurd Maverick a další už začali pracovat na remixech, víc vám říct nemůžu…



Elektronická Taneční Hudba už toho od 70., 80. a 90. let hodně překonala a dominuje hudebnímu světu. Jaké další místo myslíš, že ještě může ještě ve světě hudby, obsadit?

Elektronická hudba je dnes v každé produkci. Zvuk a produkce se přesouvá z klubů a dneska ji můžete nalézt téměř v každé skladbě. Pokud jde o taneční hudbu, tak trh se rok od roku zvětšuje.

Teď ještě trocha zábavy, popiš sebe v pěti slovech pro naše dámy!

Vytrvalý, ješitný, těžce pracující milovník taneční hudby.

Už se na tebe v Mecce opravdu hrozně moc těšíme, nějaká slova na závěr?

Pouze ještě jednou díky za všechno. Brzy na viděnou v Mecce a doufám že lidé v Praze přijdou a budou se tam bavit.

 
Café Mambo Ibiza v Mecce už tuto sobotu Paul Darey z Cafe Mambo příští týden v Mecce

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016