PARTYINFO

 

REDKEN PRESENTS MECCAMIX CLOSING PARTY

Datum konání:
22.06.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Al Taylor (ministry of sound, uk), Neo (křest alba), Kuba Soulcheck, Marty Crow, Selectro
Live:
vocals by Martina Balogová, Sámer Issa, Victoria, Ondřej Brzobohatý
Popis:
start 20:00, vstup 250/290 czk, afterparty v klubu Le Clan
 
 
Kompletní informace k pátečnímu Meccamixu
Al Taylor se těší na další Meccamix
Prázdniny se blíží a jako každým rokem, i tentokrát se budete muset během dvou prázdninových měsíců bez Meccamixu obejít. Ten páteční bude mít nabitý program, kterému vévodí jméno hosta Al Taylora z Ministry Of Sound. Přečtěte si s ním rozhovor o pořádání akcí v Pacha London či práci pro Ministry of Sound..
 

Jak sis užil své poslední a zároveň premiérové hraní v klubu Mecca?

Meccamix byl jedním slovem úžasný. Původně jsem měl hrát dvě hodiny, ale nakonec jsem hrál celých 5 hodin! Mecca je jedním z těch klubů, kde je prostě všechno skvělé – lidé, zvuk a klub jako takový. Moc se těším na návrat zpátky!

Co nového se odehrálo ve tvé kariéře od tvého posledního vystoupení v únoru v Mecce?

Stále hraji pro Ministry Of Sound a nově jsem začal pracovat jako tour manager pro Hed Kandi, takže většinu týdne strávím mimo domov hraním a připravováním parties ve skvělých klubech po celém světě..



Zaslechl jsem, že teď nově také pořádáš své vlastní party v prestižním klubu Pacha London? Můžeš mi prozradit jak probíhá organizace takové party, o čem tyto akce jsou, jak jsou úspěšné, zkrátka můžeš prozradit něco ze zákulisí? 

Začít pořádat akce v Pache znamená plánovat 6 měsíců dopředu. Hlavní ideou je burleskní večírek zabalený do překrásných, luxusních dekorací a perfektní grafiky. V Londýně je obrovská konkurence, takže získat si pozornost těch správných lidí, znamená být lepší než ti ostatní. Základním kamenem úspěchu je silný line-up. Našimi hlavními headlinery jsou Eddie Thoneick, Ian Carey & Seamus Haji, kteří hrají na každé party a pak celá řada skvělých DJs jako jsou Simon Dale, Steve Smart, Bimbo Jones, Jul Bricks (skvělý francouzský DJ a producent) a týpek zvaný Al Taylor! Můžete se podívat na webové stránky www.tresrisque.com nebo si prostě koupit lístek a jít se na party sami podívat.

Jak to vypadá s produkcí tvých vlastních tracků?

Byl jsem teď tak strašně zaneprázdněn, že jsem na to neměl vůbec čas. V červenci se ale Jul Bricksem zamkneme do studia, kde máme v plánu se zase pořádně věnovat produkování nových skladeb, které bychom chtěli koncem léta vydat. 

Chystáš se v létě na Ibizu? Pokud ano, kdy tam jedeš a co tam budeš dělat?

Každý DJ by se měl alespoň jednou v létě na Ibizu vypravit. Nevím přesně kdy mi to vyjde, ale díky tomu, že teď pracuji pro Hed Kandi, tak záleží na tom, na jaké akce pojedu osobně. Vypadá to také velmi pravděpodobně s turné po Americe, takže opravdu záleží hlavně na tom, jak se mi to všechno podaří skloubit dohromady.



Kde v současné době hraješ nejčastěji?

Pacha London je mojí hlavní residenturou a s Ministry Of Sound Tours pravidelně cestuji po celé Británii. Pokud to chceš vidět přesně, podívej se na moje stránky www.altaylor.co.uk.

Která party tě za poslední půlrok nejvíce zaujala a proč?

Už jsem to vlastně říkal, byla to bezesporu moje vlastní akce Tres Risque v Pacha London. Předcházelo jí veliké úsilí celého týmu lidí a nakonec z toho byla opravdu povedená akce. V ten okamžik jsem byl na sebe opravdu hrdý.

Co připravuješ pro rok 2007?

Více méně totéž! Chci se svojí party Tres Risque podniknout turné po Británii a pokud vše půjde dobře, tak i po evropských klubech. Je to velmi vzrušující. 

Jak se těšíš do Prahy?

Samozřejmě, nádherné město, skvělí lidé a perfektní party. Co víc si přát? 

 
Kadeřnický salon Redken na Meccamixu Rozhovor k Meccamixu: Issa, Brzobohatý a Bologová DJ Neo v rozhovoru k Meccamixu Velká soutěž k Meccamixu o vstupy, trička a CD

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016