PARTYINFO

 

REDKEN PRESENTS MECCAMIX CLOSING PARTY

Datum konání:
22.06.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Al Taylor (ministry of sound, uk), Neo (křest alba), Kuba Soulcheck, Marty Crow, Selectro
Live:
vocals by Martina Balogová, Sámer Issa, Victoria, Ondřej Brzobohatý
Popis:
start 20:00, vstup 250/290 czk, afterparty v klubu Le Clan
 
 
Kompletní informace k pátečnímu Meccamixu Al Taylor se těší na další Meccamix
Kadeřnický salon Redken na Meccamixu
 
 
Na posledním Meccamixu této sezóny na vás vedle prvotřídních hudebních zážitků ( Al Taylor z Ministry of Sound, dlouho očekávaný křest CD DJe Nea, live vystoupení Martiny Balogové atd. ), čekají také nejnovější trendy v hairstylingu. Návštěvníci dostanou na akci jedinečnou příležitost nechat si zdarma vytvořit účes od profesionálních Redken kadeřníků pomocí nejnovějších produktů Urban Experiment značky Redken.



Značka Redken je americkou značkou profesionální vlasové kosmetiky, která byla založena v 60. letech 20.století dnes již legendární herečkou Paulou Kent. Už od vzniku značky jsou pro Redken typické 3 principy: všechny produkty jsou založeny na obsahu proteinů a vody, základních stavebních prvkách vlasu, a na mírně kyselém pH, které vyhovuje přirozenému pH vlasů a vlasové pokožky. Posledním principem je to, že produkty Redken se používají pouze na základě doporučení profesionálních kadeřníků, odborníků na vlasy.



Sídlo značky Redken je v New York City na 5th Avenue a právě energie a život v ulicích New York City inspirují Redken k vytváření produktů a trendů určujících směr. Nejžhavější novinkou je dnes řada Urban Experiment, kolekce 4 inovačních stylingových produktů inspirovaných textilními materiály a underground kulturou New York City, které propůjčují vlasům neuvěřitelné textury.
 
Rozhovor k Meccamixu: Issa, Brzobohatý a Bologová DJ Neo v rozhovoru k Meccamixu Velká soutěž k Meccamixu o vstupy, trička a CD

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016