PARTYINFO

 

REDKEN PRESENTS MECCAMIX CLOSING PARTY

Datum konání:
22.06.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Al Taylor (ministry of sound, uk), Neo (křest alba), Kuba Soulcheck, Marty Crow, Selectro
Live:
vocals by Martina Balogová, Sámer Issa, Victoria, Ondřej Brzobohatý
Popis:
start 20:00, vstup 250/290 czk, afterparty v klubu Le Clan
 
 
Kompletní informace k pátečnímu Meccamixu
 
 
„2 lístky za cenu 1“

Prázdniny se blíží a jako každým rokem, i tentokrát se budete muset během dvou prázdninových měsíců bez Meccamixu obejít. Jako poděkování za přízeň jsme připravili zcela speciální dárek. Všichni, kdo si zakoupí lístek na dveřích, dostanou jako pozornost zdarma lístek na následující Meccamix Opening Party. Ti, kdo si zakoupili lístky v obvyklých předprodejích, dostanou volnou vstupenku poté, co se na vstupu prokáží lístkem z předprodeje. Meccamix Opening Party proběhne 8. září a jako hlavní host vystoupí Lee Dagger, který spolu s námi oslaví své narozeniny.



KOMPLETNÍ INFORMACE K PÁTKU:

Tentokrát jsme pro vás připravili opravdu skvostný program! Po obrovském ohlasu na únorovém Meccamixu jsme se rozhodli znovu přivést jednoho z nejlepších současných londýnských DJů – ALA TAYLORA. Tento neskutečný showman má za sebou více než 10 letou kariéru. Každý týden hraje pro více než 5000 lidí a od roku 2006 začal působit jako tour resident nejslavnějšího klubu světa – MINISTRY OF SOUND. Rozlučkový Meccamix vám přinese také to nejlepší z domácí scény. Nové album Heartbreak Club českého houseového krále DJe NEA (Subliminal, www.djneo.cz) oficiálně pokřtíme právě na Meccamixu! Těšte se na hvězdy, které na Neově albu hostují. Mimo jiné na SÁMERA ISSU, ONDŘEJE BRZOBOHATÉHO či půvabnou zpěvačku VICTORII.



Zlatým hřebem večera ovšem bude jedinečné a vůbec první společné živé vystoupení MARTINY BALOGOVÉ a DJ Nea. Martina zazpívá megahity Housechild a Epic Love z nového alba, které se držely skoro měsíc na první příčce Expreschart. Rovněž na vás čekají nejlepší čeští DJs jako KUBA SOULCHECK, který do svých setů zpívá či hraje na kytaru a mladý talentovaný DJ MARTY CROW.



Druhé pódium bude již tradičně patřit projektu SELECTRO ( selective & electro ), který reprezentují DJs BON FINIX & SCAR COKE. Projekt Selectro hudebně představuje pomalejší house s prvky electra a minimalu. Vašim očím budou lahodit půvabné IBIZA DIVA tanečnice, originální Meccamix dekorace, videoprojekce & speciální světelná show.

Součástí posledního Meccamixu této sezóny budou vedle prvotřídních hudebních zážitků také nejnovější trendy v hairstylingu. Návštěvníci dostanou na akci jedinečnou příležitost nechat si zdarma vytvořit účes od profesionálních Redken kadeřníků pomocí nejnovějších produktů Urban Experiment značky Redken.



WARM-UP PARTY PŘÍMO V MECCE SE VŠEMI DRINKY ZA 50% (20.00 – 23.00)
WARM-UP PARTY V DOWNTOWN CAFÉ (Újezd 19, 20.00 - 24.00)
OFICIÁLNÍ AFTER PARTY V KLUBU LE CLAN ( Balbínova 23 )
VOLNÉ VSTUPY, POZVÁNKY, REDKEN PASSPORTY & GUEST LIST PLATÍ POUZE DO PŮLNOCI
 
Al Taylor se těší na další Meccamix Kadeřnický salon Redken na Meccamixu Rozhovor k Meccamixu: Issa, Brzobohatý a Bologová DJ Neo v rozhovoru k Meccamixu Velká soutěž k Meccamixu o vstupy, trička a CD

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016