PARTYINFO

 

MECCA PRESENTS DJ DIMITRI FROM AMSTERDAM

Datum konání:
30.06.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Dimitri (nl), Squint, Airto, Manio, Loutka, Formi
Popis:
start 22:00, vstup 190/290 czk, afterparty Bukanýr
 
 
Holandský DJ Dimitri se vrací do Prahy
 
 
Opravdový oldskul mejdan pro všechny, kteří vědí! Legenda holandské taneční scény DJ Dimitri přijede podpořit narozeninovou párty agentury Groovy Brigade (znáte například z akcí TickTack, NYFE 2003, Revolution in da house atd.). Toho samozřejmě doplní tradiční rezident parties agentury Groovy Brigade DJ Loutka! O support se postarají DJs Airto, Manio, čerstvý otec a veterán Formi a v neposlední řadě také majitel agentury Groovy Brogade - DJ Squint.

Jak již line-up napovídá, máte jedinečnou šanci užít si znovu atmosféru legendárních tanečních parties z konce 90.let jako byl například Shake. A aby vše bylo naprosto dokonalé, nad světelným doprovodem bude dohlížet T.N.T. ! Všichni DJs včetně Dimitriho přislíbili provětrat své archivy, tudíž budete mít šanci opět po letech slyšet legendární fláky!

Jelikož tohle bude mejdan, na který jedna noc nestačí, potvrdil DJ Dimitri účast i na následné afterparty na Bukanýru! Zkrátka a dobře – tohle je výzva pro všechny, kteří si chtějí připomenout atmosféru legendárních pražských akcí a nebo také pro ty, kteří chtějí konečně pochopit o čem to vlastně tenkrát všechno bylo…
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016