PARTYINFO

 

BREAK 4 BEATS

Datum konání:
15.06.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Aphrodite & Mc Hunter Dee (uk), Junkett, Kubatko, Sayko, Mystique
Popis:
start 21:00
 
 
DJ Aphrodite míří v červnu do Brna
 
 
DJ Aphrodite
DJ Aphrodite, stálice drum & bassového nebe. Na scéně je přítomen už do Velkého d’n’b třesku 90. let. Od té doby mu rukama prošlo víc desek, něž může smrtelník spočítat. Kmet, který to umí pořád roztočit. Jméno, které nežije jen ze své minulosti, ale neustále dokazuje, proč je tak oblíbeným DJem. Z jeho vystoupení čpí magická aura, které přivádí všechny přítomné k davovému šílenství. DJ Aphrodite to pořád umí, ani zub času nemůže nahlodat jeho jednoznačný talent bavit lidi. Běžnou párty je schopen na počkání proměnit v hypnotizující vír barev a hudby. Drum & bassový golem, které se jen tak před něčím nezastaví. Ošlehaný žárem mnoho d’n’b bitev se opět postaví na posvátnou půdu, za gramofony. Znovu vstane před publikum a odevzdá ze sebe první, poslední. To vše během jedné noci, v zájmu jediného hudebního zážitku, které z vás jen tak nevyprchá. Přijďte okusit pravou legendu. Drum & bassové afrodiziakum se podává na příští Break4beats s datem 15. 6. 2007. A kde jinde než na Flédě.

Junkett
D‘n’b brontosaurus, který se hudební tvorbě věnuje už od roku 1997. Čistá ostravská krev, za gramofony nebere na nikoho zřetel, do hraní se pouští po hlavě. Střemhlavý let polámaných, zurčících beatů, které vás bez servítek zbaví všech zábran. Teprve tehdy budete vhodně připraveni na Junkettův set.

Kubatko
Ne každý tuzemský DJ se může pochlubit hraním ve Spojených státech. Ale nejde o to, jak daleko Kubatko od své rodné vísky byl, ale hlavně proč tam byl. Důvod cesty byl jednoduchý, jeho dovádivé sety vyvolávají souhlasné mrčení u všech drum‘n’bassových gurmánů. Ale co je důležitější – je to vynikající producent. K čertu s tím, že to zní jako otřepaná fráze, ale tenhle nenápadný kluk prostě umí! Naklade do vás zárodky hudebního opojení, které se v zápětí vylíhnou a vy si uvědomíte, že tu máme další hvězdu.

Sayko + Mystique
K Break4beats patří neodmyslitelně Brno stejně tak jako brněnští DJs. Naši drum‘n’bassovou žízeň uhasí požárníci s dlouholetou tradicí. Už mnoho požárů zažehnali a zatím žádná akce pod jejich vedením nevyhořela. Pocit bezpečí a jistoty roste ještě víc s vědomím, že na akci budou přítomni oba dva. Je to fajn pocit, vědět, že se o vás starají profesionálové.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016