PARTYINFO

 

HRACHOVKA 2007

Datum konání:
28.07.2007 - sobota
Místo konání:
Hrachovec - open air
DJs:
Diome, Face, Sirkir, Subsist, T.C.O., Carl King, Leon X, Rivendel, Christopher Just, Orbith, Jonty Skrufff, Click Joe, Ian Fuzzy, Tráva, Marten, Joshek, Teebee, Mc SP, Chase & Status, Koogi, Katcha, Mc Jacob, Mystique, Buraak (live flute), M.O.T.U., Blulajta, Tall, Valoa, Rytmus
Live:
I AM X, Zoot Woman, Therapy?, Art Brut, UK Subs, Southeast, Masters Of The Universe, Supercrooo, Legendary Pink Dots , SDNMT, Ter Haar, Wotienke, Ty Syčáci, Pavel Fajt, Autopilote, LongItal, OTK, Lakeside X, Bullerbyne, MidiLidi, Abuse, Dva, Liger, Bullerbyne, Swordfishtrombones, Miou-Miou, Žamboši, Prostitutes
Info:
http://www.hrachovka.com
 
 
Alternativní stan na Hrachovce Co nabídne taneční stan na Hrachovce 2007? Zelený čtvrtek na Hrachovce
Magion stage na Hrachovce + studentské slevy
Letošní ročník festivalu Hrachovka nabídne mimo koncertů i djská vystoupení a my vám dnes představíme všechny, kdo se během sobotní noci 28. července prostřídají na pódiu s názvem Magion.
 
Slyšeli jste o Magionu? Honza Rosák, odpolední blok pohádek atd. Nebo taky pravidelný večírek v režii brněnského klubu Fléda, kde se představují DJs a projekty, kterým k srdci přirostl hudební styl, na který po světě tančí tisíce lidí. Minimalistické techno, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos a nekončící zábava - to jsou pojmy, jejichž alespoň zlomek se pokusíme na Hrachovku přenést.

Od pátečního odpoledne do nedělního rána nonstop pojede hudební produkce v příjemném prostředí volejbalového hřiště v prostoru mezi areálem festivalu a stanovým městečkem. Za gramofony se prostřídá ostřílená sestava DJs, pojďme si je krátce představit! Z Plzně přijede Diome, specialista na deep house. Je skoro jisté, že si střihne versus se svým pražským protějškem, kterým je DJ Face. Nicméně s Plzní jsme ještě neskončili, už pár let tu pestré desky (od soulu, přes deep až k elektronice) mixuje DJ Sirkir. Severní Čechy, minimal a festival Shotgun, to nemůže znamenat nic jiného než jméno Mooris. Jdeme po regionech na východ – zde má své teritorium DJ Subsist, jeden z pionýrů minimalu v Čechách!



Stále ještě málo? Pak se tedy podívejme do Brna a okolí. Zakladatel netlabelu Wazzotic DJ T.C.O., pořadatel večírku Le.Clic:Electroniq DJ Rivendel, prostějovští Carl King a Leon X, mladá kalící krev Obraz a Miniman či rezident Magionu Click Joe. Toť zatím potvrzená jména. Už se vidíte, jak znaveni odcházíte z festivalového reje s myšlenkami na stan? Tak bacha, přes nás cesta do hajan nevede! Sluníčko, pohoda, drinky, sluneční brýle a k tomu ta nejlibovější elektronická hudba na nedivokých 125 bpm..

Vítejte na planetě Magion, kde slovo afterparty znamená život!!
www.myspace.com/planetmagion


Hrachovka 2007 – studentské slevy

Předprodej vstupenek na Hrachovku běží, permanentku na oba dva dny v tuto chvíli pořídíte za 550,- korun. Připravili jsme ale výrazné výhody pro studenty, učitele a lidi do 26 let. Držitelům karet ISIC, ALIVE, ITIC je poskytována sleva 100 Kč na vstupenky na celý festival v předprodeji i prodeji na místě. Více info o kartách a slevách v celé ČR na www.alive.cz.

Zatímco běžný návštěvník zaplatí za permanentku na místě 650 a jednodenní vstupenku na sobotu 550 korun, majitelé výše uvedených průkazek ušetří stovku. Platí jednoduché pravidlo 1 DRŽITEL PLATNÉ KARTY ISIC/ALIVE/ITIC = 1 VSTUPENKA. V předprodeji si lístek musíte převzít osobně, nákup po internetu neumožňuje využití slevy. Při vstupu do areálu Hrachovky pak může kontrola vyžadovat předložení vaší karty ISIC/ALIVE/ITIC. V případě, že se nebudete moci prokázat, budete muset doplatit rozdíl ceny.

Slevu můžete využívat už od začátku května až do posledního dne konání festivalu. Platí v předprodejních sítích Tiketportal, Ticketstream, Ticketpro a Ticket Art.

Více na www.hrachovka.com



 
Hrachovka 2007 – I Am X, Zoot Woman, Therapy a další
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016