PARTYINFO

 

FASHION NIGHT SPECIAL - WARM UP COSMIC TRIP

Datum konání:
07.06.2007 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
Nesquik (djnesquik.com) & Marty Crow (duplex residents), Pete Walk
Info:
http://www.cosmictrip.cz...
Popis:
vstup 300 czk, holky 100 czk, s kartou Duplex vstup zdarma & 50% slevy na barech! Slevové kartičky + volný vstup zařídíme, zašli e-mail s požadavkem na: info@djnesquik.com
 
 
První Warm-Up ke Cosmic Tripu proběhne v Duplexu
 
 
Přijďte si užít první Warm-up Cosmic Trip 7.6. do oblíbeného klubu Duplex. Tuto warm-up party poctí svou návštěvou Pete Walk. Po jeho boku se za mixážním pultem objeví rezidenti klubu Duplex Nesquik a Marty Crow. Všichni budou udržovat čtvrteční atmosféru v tom pravém „cosmic trip“ nadupaném rytmu a představí hodně nové muziky, kterou jsi připravili speciálně pro tento jedinečný večer.

Nebude chybět speciální videoprojekce, možnost zakoupit levnější vstupenky na Cosmic Trip. Všechny potřebné informace kolem festivalu Cosmic Trip naleznete na stránkách www.cosmictrip.cz nebo www.clearvision.cz. Budeme se těšit na vaši návštěvu a na nezapomenutelnou noční jízdu!

Slevové kartičky + volný vstup zařídíme, zašli e-mail s požadavkem na: info@djnesquik.com




Jedenáctý ročník Cosmic Trip Open Air festivalu pod hlavičkou agentury Clear Vision Open proběhne v sobotu 21. 7. 2007 poprvé v nové lokalitě na letišti v Roudnici nad Labem. Rozlehlému areálu s kapacitou 15 tisíc lidí budou stejně jako v minulosti dominovat dvě rovnocenná pódia. První nabídne sestavu špičkových techno djs. Druhé bude zaměřeno na styly breakbeat a drum´n´bass a kromě klasických DJ setů nabídne i dva koncerty. Jako další se představí houseová stage Studia 54 a Red Zone.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016