PARTYINFO

 

DEMOLITION DAY

Datum konání:
15.06.2007 - pátek
Místo konání:
Šenov - Na Horakůvce
DJs:
Jerry (apokalypsa.com), Mike Sanniel (intensive, pl), Ian Blond (fabric), ´´Zek´´ (intro sound), Seth, T-Bone (intro sound), And-re
Info:
t-bone@volny.cz
Popis:
start 21:00, vstup 79 czk
 
 
Červnová Demolition Day v Šenově u Ostravy

 
Rád bych vám představil miminko v plenkách s názvem Demolition Day, které je dílem nového projektu Intro sound. Jde o DJe Zeka, který je na severní Moravě velmi známý a vystupoval již na akcích jako jsou Antistatic, Armagedon či známá brněnská Apokalypsa, a Dje T-Bone, který se již ukázal v mnoha clubech po známé Stodolní. Objevil se již ve také v clubu Fabric a za hranicemi České republiky (Polsko).

Hedlinerem této akce bude Brněnský DJ Jerry, kterého nezná asi málokterý fanoušek české a slovenské techno scény. Jeho charismatické vystupování je mnoha lidem velmi blízké a je sety plné barev a čisté melodie, ale i tvrdých beatových stop, jak známe z jeho hardtechnových setů. Další z hostů je polský techno DJ Mike Sanniel jehož rozhovor vám přínášíme. Známý především na Polské straně Slezska objíždí se svým projektem Intensive cluby jako Inkubator, Ozon nebo v minulosti club Pozytywka. Jeho sety jsou vždy směsicí jeho vlastních pocitů, které se snaží vyjádřit pomocí svých velmi precizních mixů. Ukázku jeho umění vám přinášíme v rozhovoru.

Třetím z hostů je stálice Severomoravské housové scény Ian Blond. Ten však protentokrá vystoupí s ojedinělým special techno set by Ian Blond. Můžete se tedy těšit na nevšední zážitek, který vám přinese tento set, neboť Ian Blond s techno deskama příliš často nevystupuje. Tento lineup doplní další dva velmi známí DJ´s. Schranzový DJ Seth, který byl organizátorem již legendární akce Armagedon, která začínala na stejných místech jako dnešní Demolition Day.A And-re, který již v mnoha případech velmi dobře předvedl své umění mixu, a prokázal tak, že v žádnem případě nezaostáva za ostatními.

Demolition také nabízí velmi zajímavou světelnou show v podání slovenských Kings Fraget což je odnož slavné Kings Light, kteří se předvedli svým světelný nadáním na akcích jako Apokalypsa či Cybertronic. Velmi se na všechny návštěvníky těšíme, a věříme, že nás obdaříte hojným počtem. Za projekt Intro sound děkuje…

PS: Do Areálu Horakůvka se dostanete pomocí linky 28 z Ostravského Ústředního autobusového nádraží. Vystoupíte na zastávce Šenov náměstí, a poté vás již čeká pouze 100 metrový pochod.


Rozhovor s DJem Mikem Sannielem:

Zdravím všechny, kteří se těšíte na akci Demolition Day. Během minulého týdne jsem pro vás vyzpovídal polského Dje Mika Sanniela. Přeji příjemné čtení a věřím, že si to tam všichni pěkně užijem.

Ahoj Sannieli. Ty jsi v Polsku znám převážně jako Schranzový Dj, ale v poslední době se zajímáš i o Detroit. Řekni nám k tomu něco.

Schranz je velmi ostrá a dynamická hudba, a ve svých setech chci tímto vyjádřit své pocity a náladu. Proto také stále hledám nové možnosti vyjádření a třeba Detroit mi dává mnohem větší možnosti si s těmito pocity hrát.

Kde tě můžeme vidět vystupovat?

Soustředím se převážně na Slezskou část Polska, a můžete mně vidět hrát v klubech jakou jsou velmi známý Inkubator, Ozon nebo Pozytywka.

Na jaké akce se převážně soustředíš?

Nejčastěji hrávám na akcích organizovaných přes náš projekt – Intensive. Jsou to pro mně hlavně akce, na kterých můžu hrát to, co se mi nejvíce líbí.

Jsi člověk se širším zaměřením. Jaký styl techna si pro nás chystáš? Máš nějaké překvapení?

Řeknu to stručně. Bude to prostě PŘEKVAPENÍ.

Projekt Intensive. Pověz nám o něm něco bližšího.

Intensive je hrstka lidí, které sjednocuje láska k elektronické hudbě a chuť dělení se a infikování ostatních lidí touto posedlostí. Naše praktika je založena převážně na organizování akcí, na který prezentujeme obecenstvu mnohem ambitnější zato méně populární odměny techna.

V Čechách jsi prozatím hrál pouze na menších akcích. Jak se těšíš na Demolition Day, který počítá s větším počtem lidí?

S ohledem na to, že v Polsku není techno příliš oblíbené, tak jsem doteď hrával převážně na menších akcích, kde se lidé se stejným zaměřením scházeli. Všiml jsem si, že Čechy jsou v tomto ohledu mnohem vyspělejší a techno je zde mnohem lépe situováno. Akce mají mnohem lépe vytříbený gust, proto taky, mimo malé trémy, doufám, že budu na tuto akci dlouho a příjemně vzpomínat.

Měl bys nakonec pár slov pro naše pařmeny?

Připravte se, protože se chystám využít veškerých svých možností, abyste si tuhle akci zapamatovali na hodně,hodně dlouho. Všechny vás zdravím. Uvidíme se na Demolition Day.


Link na Sannielův set: zde

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016