PARTYINFO

 

NEPAL FEST 2007

Datum konání:
11.08.2007 - sobota
Místo konání:
open air
Live:
Brenda 5, Orchestra, Space Jam Group, Petr Mach, Mandrage, V3SKA, SNP, Snail, Budulínek, BT´n´J, 2.Jakost, Pavel Fajt, Muera Mente, Tamak Kurai Time, Crash feat. Mc Mad G, Noisy Pioneers vs Booyaka, Bassbeast Sound, Obada Konstruktiwa, Cannon Foundry, Wenkowsound Crew, Opponent Bros, X-Stream Anti-System, Vanuatu Sound System, Kokrhell Band, In Motion, Ubik, San Dal, CBM 23, Afrodisiak, Soda`N`ton, Positive Mind, Sebevrány, Alef_Zero, Dive, Magis Mushroom, Afro-Nomad Sound System, Million Dollars, Le Pneumatiq, Little Guy, Brain Hacker, Matchbox Crew & friends, Peeni Walli, Basetix Unity, Tele2Beats, Killa, No Name Zwuk System, Pilsner aka System, San Dal DJz, Nepal Sound System, El Tenere, Gabra & Harmonikář, more
Info:
http://www.nepalfest.cz...
Popis:
Nepomuk
 
 
Nepal Fest 2007
Dobrá zpráva pro milovníky léta, zábavy pod širým nebem a alternativní kultury zvláště: pomalu ale jistě se blíží další, již 5.ročník multikulturního festivalu NEPAL FEST. Uskuteční se sice jako obvykle až v druhé polovině prázdnin, ale už teď se s Vámi chceme podělit o pár informací ohledně této ojedinělé multikulturní slavnosti.
 
O víkendu 10.- 11. srpna 2007 se objeví na okraji jihozápadočeského městečka Nepomuk opět několik různých scén, které budou patřit více i méně známým jménům západočeské klubové scény, která přes stylovou rozmanitost spojují talent a kvalita. To vše opepřené spoustou hostů nejen z Čech, ale i ze zahraničí. Počet scén se nám od minulého roku opět rozrostl: hlavní scéna s živou hudbou, druhá s elektronickými kapelami a projekty, třetí DJská (reggae / hiphop / jungle / tekno / electro) a jedna divadelní. Plus DJs na hlavním baru, bubnování a etnická hudba, relaxační zóna, fire show, breakdance, workshopy… zkrátka víkend plný dovádění.

O plná hrdla návštěvníků se postarají tradičně bary Coffee-shop & Inspiral, nebude chybět ani vegetariánská a kavkazská kuchyně. I jinších stánků a atrakcí pro radost bude dost. Hlavu bude možné složit ve stanovém městečku a tělo svlažit v nedalekých rybnících. Ani Zelená hora u toho nebude chybět, o dobrovolném vstupném ani nemluvě !!!

Na programu se pracuje, brzy prozradíme víc, a to zejména na webových stránkách festivalu www.nepalfest.cz, kde budeme v průběhu května a června zveřejňovat vystupující a jiné aktuality. Stay tuned !!!

Toť zatím vše a uvidíme se v Nepál…
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016