PARTYINFO

 

MICHAEL BURIAN DVD TOUR

Datum konání:
15.06.2007 - pátek
Místo konání:
Zlín - Velryba Music Bar
DJs:
Michael Burian (bohemian rec./michaelburian.com), Rewis (rewis.eu), Pete Walk (clearvision), Daun (czech-dance), Milhaus (clublife), Electro Harvest
Info:
http://www.velryba.cz
info@rewis.eu
Popis:
vstup 100 czk
 
 
Electronica: Michael Burian DVD Tour startuje ve Zlíně
 
 
V první červnový den vychází pod taktovkou Bohemian Recordings dlouho očekávaná DVD prvotina jednoho z nejúspěšnějších českých djs Michaela Buriana. Michael svou kariéru započal již v 15 letech a následně se díky talentu a dobře odvedené práci jako úspěšný producent a dj katapultoval do mezinárodní ligy moderní hudební scény.

DVD obsahuje kolekci Michaelových videoklipů, VJ mix složený ze záznamů pořízených během jeho cest po celém světě a především živý záznam vystoupení z akce Michael Burian and Friends, která proběhla v pražské T-mobile aréně. Záznam je pořízen ve zvukové kvalitě 5.1 Surround, jež zajišťuje opravdu realistický audiovizuální zážitek.



Vydání DVD je zajisté dobrým důvodem k oslavě. Ve zlínském klubu Velryba proto 15. června Michael Burian vystoupí na akci Electronica Michael Burian DVD Tour, kde ho dále podpoří dj Rewis (rewis.eu), Pete Walk (clearvision), Daun (czech-dance), Milhaus (clublife) a projekt Electro Harvest. Jak seznam interpretů napovídá a Michaelovým příznivcům není třeba vysvětlovat, celá party se ponese především v rytmech electra, progressivu a tranceu.  

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016