PARTYINFO

 

3RD ANNIVERSARY OF CZECH TECHHOUSE CREW

Datum konání:
15.06.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Blond (techhouse.cz), Brady (techhouse.cz), Next (techhouse.cz), Raidem (techhouse.cz), Rob Pearson (uk)
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
Line-up:
21:00 - 22:30 Next
22:30 - 00:00 Raidem
00:00 - 02:30 Rob Pearson
02:30 - 04:00 Brady
04:00 - 05:30 Blond
 
 
Rob Pearson na třetích narozeninách Techhouse.cz
 
 
Červnová techhouse.cz nite se koná v pátek 15/06 na Houseboatu U Bukanýra (Pozor! Nové stanoviště - nábřeží L. Svobody, pod Štefánikovým mostem). Blond, Brady, Next, Raidem - už je to 3 roky, co se tito pánové dali dohromady a společnými silami šíří styl TECHHOUSE v Čechách. Slavit se bude výročí této crew, a Bradyho narozky!

Do ČR se jim povedlo přivézt taková jména jako jsou Daniel Poli, Asad Rizvi, Chris Pascoe, Discouraged Ones + Tangun, Harold Heath, Natasza + Oscarsix, Jim Felli a další underground house DJs. Často spolupracují s Afrodrops, brněnským Javasem, a Quadranty. S jejich stránkou Techhouse.cz se tak stali hlavními propagátory tohoto stylu v Čechách. Pozvání na tuto speciální noc přijal ROB PEARSON, který opět zahraje ten pravý, nefalšovaný UK TECHHOUSE! Rob má vlastní studio na jihu Londýna - Online Studios, a také 2 labely: Evasive a Drugsex (na Evasive vyšlo už cca 20 desek).

Jeho nový track Yeah But No But, se kterým mu pomohl Colin Dale, vyjde už za 2 týdny na kompilaci Imagination Of The Shape od Eddieho Richardse (na Plastic City). Dále vydává na Reverberations, Audio Tactics, Capture Rec., Groove Pleasure, Essential Beat Rec., Conditional Rec. Má svoji rezidenturu Ocean Rooms v nedalekém Brightonu.

Nezapomeňte - 15/06 SLAVÍME 3 ROKY na TECHHOUSE.CZ NITE! Vstupné je jako obvykle zdarma.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016