PARTYINFO

 

UNDERGROUNDIY

Datum konání:
23.06.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Radio (bukanyr.cz), Yannick (roxy)
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Červnové Undergroundiy na House boatu U Bukanýra
 
 
Pokud bude počasí červnu přát, pak čeká koupaliště stejně jako loni obležení nahých těl a stříkání vody několik metrů vysoko... Také se tak rádi koupete? Když ona je ta obyčejná voda tolik magická! Koupel ve Vltavě bychom vám nedoporučili, ale pozvat vás na její hladinu, to klidně můžeme. Na House boatu U Bukanýra to v létě žije ještě o něco více. Čím to? Terasa s výhledem do dálky, chlazené drinky a grilování, spojené s kolébáním po té krásné řece, kterou zhudebnil Bedřich Smetana... Jak prostý recept k okouzlení!



Pokud máte rádi hudbu, pak musíte po deváté hodině sestoupit o patro níže. Nebojte se, je to jen pár krůčků! Na sobotu 23.6. je zde naplánován večírek UNDERGROUNDIY a vašimi průvodci budou i tentokrát pánové Radio a Face. Ve dvou se to lépe táhne, ve třech ještě o maličko víc a tak si ti dva pro šestý měsíc v roce přibrali k ruce zástupce Roxy Bookingu – DJe Yannicka. Ten už dávno není maniakem do všeho lomeného, nýbrž sběratelem voltů a ampérů v hudebním provedení. Electro house ho zkrátka před časem pevně lapil za pačesy a už nepustil! Tím pádem vás tu opět čeká řádně barevná noc – deep house, house, vocal house, jackin house, electro house, tech-house, minimal house, nu disco, to vše tu bude ke slyšení. Nevěříte? Tak se stavte!

Přenoska se první placky dotkne přesně v devět večer a ramínko gramofonu zvedneme, až budeme hrát s barmany přesilovku! Nezapomeňte - tentokrát nás najdete na nábřeží L. Svobody, pod Štefánikovým mostem, nedaleko botelu Albatros. Jo a ještě něco... Trávíte spoustu času na internetu a v tomhle počasí vás to štve? Tak ještě předtím, než za námi vyrazíte, klikněte si pro rozptýlení na www.butick.org. Máme pro vás nový příběh s naším miminkem. :)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016