PARTYINFO

 

MASSAGE *31

Datum konání:
30.06.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Manio (eca/tour de bar), Reeha (artimpress), Tráva (djtrava.com)
Popis:
vstup zdarma, horní terasa: chill-out, grill, točené pivo
 
 
Červnové vydání Message na houseboatu U Bukanýra
 
 
Ahóój všem! Již tuto sobotu, 30.6. 2007, budu slavit narozeniny na houseboatu U Bukanýra! Minulej rok to bylo celkem divoký a myslím že letos to bude ještě divočejší :) Mejdan se jmenuje prříznačně “MASSAGE“ a spolu se mnou budou masírovat moji přátelé DJane Reeha a velmi speciální host DJ Tráva, který na Bukanýru již několik let nehrál!

Na horní terase bude probíhat klasická posezení s točeným pivem a možností objednat si něco z bukanýrskýho grillu. MASSAGE bude nadále pokračovat každou poslední sobotu v měsíci! Už 28.7. se na vás budu znovu těšit a se mnou také DJ Rend@ (LeClan)!! Přijď te se se mnou tuto sobotu zmasírovat, bude spousta legrace a vstup je samozřejmě zdarma.

Už se těším, Váš dj Manio - manio@ecaonline.cz

P.S. A to není všechno jelikož ráno si ještě můžete vychutnat afterpárty na Bukanýru, kterou pořádá agentura Groovy Brigade, jež se opět vytáhla s takovými jmény jako jsou djs Dimitri from Amsterdam, Loutka, Airto, Formi a Squint. Tato afterparty je také zdarma, tak se pořádně připravte na tuto sobotu, protože spát se bude až v pondělí.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016