PARTYINFO

 

SOUND OF NETHERLANDS

Datum konání:
02.06.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Vertigo
DJs:
Trance-O-Matic (nl), Matamar, Petr Holman, Tadeas, Majklhouske
Line-up:
21:00 - 22:30 Tadeas
22:30 - 24:00 Matamar
24:00 - 01:30 Trance-O-Matic
01:30 - 03:00 Petr Holman
03:00 - 04:30 Majklhauske
 
 
Sound Of Netherlands v pražském klubu Vertigo
 
 
Přesto že je sobotní největší "holandská" párty v bílém beznadějně vyprodaná, můžete si tu správnou holandskou atmosféru ten samý večer vychutnat i jinde. Kvalitní trance a progressive nabídne tutu sobotu 2.6. pražský klub Vertigo na akci s názvem „Sound Of Netherlands“ kde vystoupí dvoučlenný projekt z Holandska - TRANCE-O-MATIC (NL).

Dalšími jmény na line-upu jsou djové Mark Airman a Mata C z projektu MATAMAR pořádající pravidelnou a stále úspěšnější noc Language of Trance, kteří za sebou mají již mnoho úspěchů na djském poli mezi které patří např. 3. místo v kategorii „Objev roku“ v anketě O2 Dance Music Awards – těšit se můžete na jejich originální podání setu a dokonalou komunikaci s publikem.



Chybět nebude ani tranceová legenda a špička české klubové scény a to Dj Petr Holman kterého není třeba dlouze představovat – jeho hraní na mnoha významných akcích a po boku djs jako např. Mark Norman, Cor Fijneman, Kai Tracid, Tomcraft, Marc Van Linden, Umek, Way Out West a mnoho dalších.

V neposlední řadě se zde také představí mladý a talentovaný dj a producent Tadeas, který se již delší dobu aktivně věnuje produkci a v současné době jedná s několika zahraničními labely o vydání svého prvního singlu. Zúčastnil se contestů o remixování djů jako Sander Van Doorn, Mr. Sam a další. Jeho singl s názvem „Dream“ se hned po nasazení v hitparádě na radiu Akropolis na prvním místě mezi amatérskými producenty.

Line-up uzavírá zkušený dj, který se nezaměřuje pouze na jeden styl a tak od něj na různých akcích můžeme slyšet jak house, trance tak výjimečně i hardstyle a to pražský Majklhauske. Na tento večer si pro Vás přichystal speciální Tech-trance setík který Vás v klidu rozhodně nenechá.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016