PARTYINFO

 

MAXIM PARTY

Datum konání:
01.06.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Colleen Shannon (usa), Vectif, Marwin Shamma
Popis:
start 22:00
 
 
Colleen Shannon headlinerkou páteční Maxim Party v Radosti FX
 
 
Jedna z nejkrásnějších dvaceti žen světa, krásná blondýnka, modelka, herečka, ale také djka Colleen Shannon bude hostem páteční Maxim party v pražském klubu Radost FX. Playboy Magazine's 50th Anniversary Playmate - Colleen Shannon – je dnes jednou z nejvytíženějších světových celebrit. Objevuje se ve filmech, TV, na obálkách časopisů, v reklamách a také vystupuje jako DJka po světových superklubech.

Mohli jste ji vidět ve filmech „Sci-Fighter“ a Miss Castaway“. Právě dokončila natáčení v novém filmu Shannyn Sossamon, Garey Buseyho a Michaela Madsena „Chasing Ghosts.“ Její novou rolí bude film „The Gene Generation“ producentů Deana Devlina (Patriot, Den nezávislosti) a Kim Winter (Daredevil, The Day After Tomorrow), který režíruje dvojnásobný vítěz New York Film Festivalu Pearry Teo.



Objevila se v mnoha TV show jako „VIP access“, The Red Carpet, dělala rozhovory se světovými celebritami v pořadu „Wild On E!“, dále ji fanoušci mohli vidět na stanicích ABC, MTV, FOX, ESPN, HBO. V UK se stala hvězdou po jejím učinkování v TV show „Love Island.“ Objevila se dále v reklamních kampaních AT&T a třeba Bacardi a v mnoha hudebních klipech od Dido ke Smashmouth.

Poté, co se stala Playboy Magazine's 50th Anniversary Playmate, podepsala smlouvu s prestižní agenturou Premiere Modeling Agency, která zastupuje např. Naomi Campbell, Vendelu, ale také Paris Hilton, Kate Hudson, Lucy Liu, Kelly Brooke a Nikki Hilton. Mezi její další dealy patří fotoshooty pro časopis Maxim. Colleen bude dokonce na obálce nového DVD časopisu Maxim s názvem Behind The Senes. Časopis Zoo ji zařadil mezi 100 nejvíce sexy žen světa a Colleen se dokonce zařadile mezi prvních 20 žen po boku Angeliny Jolie, Pamely Anderson, Halle Berry a Christiny Aguilery. Colleen je také tváří kosmetické firmy Mac Cosmetics, objevila se také na předních stránkách časopisů „IN“, „MUM“, „SuperStreet“ aj. Playboy dokonce vydá specielní číslo věnované Colleen, International Special Edition“, po kterém bude následovat velké světové turné.

Byla také zvolena nejvíce sexy DJkou světa. Objevila se v časopisech jako „XXL“ a „Music Connection“. Headlinovala na koncertě STINGA v Atlantic City, SNOOP DOG v Las Vegas a např. Fat Joe na Trinidadu. Vystupovala také po boku The Crystal Metod, Paula Oakenfolda, DJ Rap, Funk Master Flex, Jazzy Jeff a dalších. Byla hlavní djkou na letošní party pro Mac Cosmetics na Fashion Weeku v New Yorku, kterou pořádala Pamela Anderson.

Colleen Shannon je dnes jednou z nejžhavějších celebrit. Je zvána na moderování významných událostí, nedávno dokonce předávala prestižní společenské ceny osobnostem jako jsou Elton John, Beck a BT. Česká Republika bude moci její krásu shlédnout poprvé v pátek 1. 6.2007 na MAXIM party v pražském klubu Radost FX, kde Colleen Shannon představí také své djské umění. Tahle party bude opravdu HOT!!!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016