PARTYINFO

 

PLASTIQUE

Datum konání:
15.06.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Vectif, Tvyks, Kornel Kovacs (swe)
Popis:
start 22:00, holky do 23:00 zdarma
 
 
Další Plastique v Radosti FX už tento pátek
Páteční večer v pražské Radosti FX bude opět po krátké odmlce patřit oblíbené Plastique. Tentokrát si rezidenti Tvyks s Vectifem pozvali extravagantního Maďara Kornela Kovacse a k dispozici bude i vlasový salon Blodn & Brown. Začíná se jako vždy ve 22 hodin. 
 
Milí Plastique fans. Tentokrát nám přišel měsíc delší, než obvykle. Patrně to bylo způsobené tím, jak moc jsme se na další díl naší oblíbené klubovky těšili. Konec května i červen byl poměrně plodný, co se týče vydání nových zajímavých tracků, došlo konečně i na vydání nového Digitalism. Na to vše a na spoustu klasických Plastique hitů se můžete tento pátek těšit. O vaše vlasové proměny se postará salon Blond & Brown.

Velmi váženým hostem tohoto dílu pak bude světoběžník KORNEL KOVACS, tak trochu ze Stockholmu, ale také trochu Maďar. Je na co se těšit!

KORNEL KOVACS - Narodil se maďarským rodičům ve Stockholmu. Ve dvanácti letech se mu zalíbil drum´n´bass a svoje první djské zkušenosti sbíral v pirátském rádiu v Budapešti. Od roku 2005 působí jako profesionální dj a věnuje se stylům house a techno. Začínal jako warm up dj v klubu Paradise. Předskakuje umělcům jako Vitalic, Ivan Smagghe, Mylo a Ewan Pearson. Později rozjíždí svoji novou noc Nacht ve Spy Baru a pracuje v klubu Teatron. Koncem května rozjel letní klubovku Flícka společně s makode v klubu F12. V současné době cestuje se svým uměním po Evropě (Berlin, Budapešť, Barcelona, Tallin, Kodaň, Londýn či Anwerpy) a věnuje se své show P3 Dans na švédské celonárodní stanici.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016