PARTYINFO

 

NUGGET SCRATCH - BATTLE ISSUE

Datum konání:
09.06.2007 - sobota
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Janko Kral, Jane Sarah, Ramon

2nd stage - Boleque

Queens battles - Strapo (sk), Tafrob, Zverina (sk), Idea (sk)
Live:
H16 (sk), Moja reč (sk)
Popis:
start 20:00, vstup 150 czk
 
 
Finále Queens Battles proběhne začátkem června ve Flédě
 
 
Tento červnový Scratch bude opravdu speciální! Kromě vynikajících slovenských livek H16 a Moja Reč, se totiž můžete těšit na finále "Queens Battles", kde se střetnou 4 nejlepší free - stylaz, kteří se v průběhu této sezony stali dílčími vítězi kvalifikačních dílů. Máte se na co těšit, přijede absolutní česko - slovenská špička a postaví se proti sobě do semifinále takto: Tafrob vs Zverina (Sk), Lil Idea (Sk) vs Strapo (Sk). Slovenské semifinále tak bude opakováním "ArtAtttack Freestyle Battle" a Idea má Strapovi co oplácet. Absolutní Vítěz bere 20 000,-!

TAFROB
Jeden z nejnadanějších českých mcs. Po prvním vyhraném souboji na jednom z prvních freestyle contestů na akcích Foundation následovala celá řada vítězství, korunovaná ziskem trofeje pro vítěze na Foundation finále. To znamenalo otevřenou cestu až k prvnímu titulu neoficiálního krále českého freestyle rapu na druhém Hip-hop Kempu. Tuto korunu třímá dodnes a prakticky nenašel sobě rovného konkurenta

ZVERINA (Sk)
V roce 2005 mu pod Street Production vyšlo album "Svetlo v tme", které mu otevřelo dveře hlavně ke koncertním pódiím ve všech větších městech na Slovensku. Zverina si také vybudoval kredit jako „freestyle MC“, když se zúčastnil slovenských battles, ale hlavně vyhrál v Praze battle o 50.000,-. Jeho show jsou proslavené tím, že jsou všechny doprovázené enormním nasazením a nikoho v sále nenechají klidným.

STRAPO (Sk)
Je mu 18 a na tento relativně nízký věk dává opravdu na nejvyšší třídu. Již jako 17 roční freestyle-ová mašina vyhrává ArtAttack Freestyle Battle 2006. Stává se tak po jménech Čistychov a Kaidžas třetím "králem" slovenského freestyle-u. Navíc další rok Strapo obhájil, čímž se nadobro zapsal do historie AAFB hned jako dvojnásobný král. Jeden tvrdí to, druhý ono. Realita je však jen jedna. Znovu se mu podařilo umístit se v šestnáctce nejlepších battlujících mcs a následně si odnést výhru!

LIL IDEA (SK)
Lil Idea aka Idea Ghostwriterlje určitě nejmíň známý MC z této čtveřice freestylaz , ale to rozhodně neznamená že je to nějaký nováček. Ne náhodou se dostal se svým freestylem do finále letošního „Art Attack Freestyle Battle“ ,ve kterém změřil síly se Strapem, a určitě ne náhodou způsobil nemalý rozruch, když se se svou kapelou Dramatikz a jejich tehdy nasazenou novinkou“Na rozdiel od teba”, se drželi na prvním místě hitparády serveru hip-hop.sk a jen místy uhýbali tracku “Nech vidia” od H16 s hostujícím Rytmusem.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016