PARTYINFO

 

JACKIN BOOGIE

Datum konání:
29.06.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - L'Enfer Rouge
DJs:
Lucas Hulan (roxy), Schwa (beef rec., sydney), The Optical Sensor

2nd stage - Sunshine
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
DJ Schwa hostem páteční klubovky Boogie
 
 
Ahoj kluci a holky. Na pátečním pokačování klubové noci Boogie, měl vystoupit anglický producent a dj Kinky Movement (Drop Music - UK), jelikož dostal na poslední chvíli lukrativnější nabídku, nebude hrát tento pátek v Chateau Rouge. Témto se všem příznivcům tohoto producenta omlouváme. Svojí učast v tomto klubu, ale neruší ůplně a přijede zahrát na podzim exsklusivní set jen pro Chateau Rouge.

V pátek 29.06.2007 jako náhrada za již zmíňeného Kinky Movement vystoupí DJ SCHWA z vydavatelství BEEF RECORDS a představí zde nejen novinky ze svého labelu, ale také třeba výtečným remixem pro duo SLAM. Tento DJ a producent je rodákem z české republiky, ale pár let žije v Sydney (Austrálie). Jeho sety jste mohli slyšet v takových místech jako např: Německo, Švýcarsko, Francie, Maďarsko, Rakousko, Nový Zeland, Nová Kaledonie...a spousta dalších míst.

Tento pátek na klubovce Boogie zahraje jako obvykle resident DJ Lucas Hulan (Roxy Praha), ketrý v poslední době pracuje na novém digitálním vydavatelství Nightphunk, kde by se měl již na podzim objevit první realese. Jako support vystoupí The Optical Sensors. Přejeme příjemný odlet.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016