PARTYINFO

 

RECYCLIT 01

Datum konání:
12.06.2007 - úterý
Místo konání:
Praha - Bordo
Live:
Dick4Dick (pl), I Love 69 Popgeju
Info:
http://www.recyclit.tk
recyclit@gmail.com
Popis:
start 19:30, vstup 150 czk
 
 
První díl Recyclit proběhne v pražském klubu Bordo
 
 
Jestli jste si mysleli, že jste už po vlně electroclashe, DIY, myspace, fůzovaní, imidžovaní, pozérství, amaterismu, performance, postdekadentně zvyklí v hudbě opravdu na vše, přijďte si udělat názor na jeden z prvních večerů RECYCLIT do pražského Bordo. Naživo vystoupí polský electropunkový projekt DICK4DICK a před nima multižánrová skupina I LOVE 69 POPGEJŮ.

DICK4DICK (PL)
To jsou zkrátka dicks, four dicks, Bobby Dick, Dick Dexter, Nygga Dick, Wet Dick Jr. Všichni ovšem z katolického Polska, kde jsou již dávno považováni za nustars. Jejich obscéní performance již není onou transparentní škatulkou, označenou jako vyčerpaná, opakovaná, zkratka avantgardni, postmoderní, a dost. Kategorie neexistují. Srovnávat, tolikrat oblíbený syndrom počatku 21. století, tu ztrácí význam. A to právě kvůli přítomnosti dalších nedefinovaných kulturněspolečenských odkazů na současnost. Dicks jsou jedineční ve své nefalšované anarchii, machismu a instinktivně animálnímu projevu.



Jejich debut z roku 2005 Silver Ballads je plný temné elektroniky, punku a explicitních textů a následovat bude album další. Provokativní, groteskni, sebeironická audiovisualní show v podaní čtyř podivných zremixovaných performerů, neodkazuje ke Kids, neuslyšíte Joy Division, nemyslete na Faint, porno, Pistole, techno, alternativní kulturu, kytarová sóla, legendy ani tendence. Už žádný bizarre. Tohle je obyčejná čerstvá současnost.

www.dick4dick.net
www.myspace.com/dick4dick

I LOVE 69 POPGEJŮ (CZ)
Ostravská výtvarněhudební skupina I LOVE 69 POPGEJŮ patří již mezi pionýry mladé progresivní trashové vlny umění. Jejich autentická provokativní vystoupení se odehrávají na pomezí ironie, sebeparodie a zemitosti. Bourání veškerých stereotypů, s mísením banalit, gagů, vnitřních vzpomínek, zážitků a jejich přímá konfrontace naživo s publikem, jsou základní devizou ostravských umělců. Samotná skupina založila v loňském roce vlastní galerii Strážná věž, jež sídlí v domku skupiny, a pomalu se stává jedním z center mladého umění.

www.ilove69popgeju.net
www.myspace.com/ilove69popgeju

Tedy út 12.6. můžeme být opravdu svědkem multiplatformního prolnutí napříč hudebními žánry, uměleckými médii a autentickou konceptuální provokací.

rezervace: recyclit@gmail.com


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016