PARTYINFO

 

FAJN SUMMER WEEKEND - OPEN AIR

Datum konání:
22.06.2007 - pátek
Místo konání:
Ústí nad Labem - Vrak Beach Bar
DJs:
Michael Burian (bohemian rec./michaelburian.com), Ludweek (ludweek.cz/senzaparty.net), Marvando (saturnin.info), Yoop (djyoop.com), Tonez (djtonez.com/senzaparty.net), vítězové "Free DJ contest”
Popis:
start 15:00, vstup předprodej 50/80 czk
 
 
Fajn Summer weekend v Ústí nad Labem + Free DJ contest
 
 
Po minulé, úspěšné párty, kterou navštívilo přes tisíc návštěvníků, si pro Vás letos organizátoří připravili pokračování. V pátek, 3 hodiny po pravém poledni se rozezní první zvuky v podání vítězů námi pořádané soutěže „Free DJ contest“. 3 nejlepší djs, kteří se zúčastní naší soutěže, bude mít možnost ukázat svoje kvality v čase 15-19h. Výběr bude opravdu pečlivý, a koho ze soutěžících uvidíte za mixážním pultem, můžete ovlivnit právě vy! Více info v linku.



V 19h se za mixpult postaví stálice taneční scény a objev roku 2005 v anketě Dance awards – Tonez. Svým specifickým zvukem odstartuje druhou část této akce a věřím, že Vás určitě nebude nudit. Hned po něm Vám svoje hudební kvality představí rozmanitý dj - Ludweek, kterého jste měli možnost slyšet již na loňském vydání této akce. Zhruba kolem jedenácté hodiny nastoupí, a trojici ústeckých djs dovrší – Marvando, kterého můžete slýchat na pravidelných Oxygene večírcích v baru Saturnin, kterými prošli jména jako je E-lite, Tomáš Haverlík, nebo třeba BB Mike. V 23h vystoupí hvězda světového formátu, držitel titulu dj roku – Michael Burian (Bohemian recordings, www.michaelburian.com). Po celé dvě hodiny se budete moci zaposlouchat do jeho hudební kuchyně, a dovršit tak druhou část této akce.

V 01:00 se hudební produkce přesune do zimní zahrady, která je součástí Vrak beach baru, tím však večer zdaleka nekončí. Již zmiňovaný Tonez nám opět naservíruje druhou dávku svojí hudební porce, aby ho ve 02:30 vystřídal elektro-mág – Yoop, který Vám bude hrát do brzkých ranních hodin. Celá akce bude ozvučena kvalitním aparátem, který se minulý rok tolik osvědčil. Nebude chybět projekce, spousta otočných hlavic a barevný laser, který dodá tu správnou atmosféru. Pokud někoho nebude hlavní stage bavit, může vyzkoušet djs z Red-Bull stage, kteří zde budou mít svoje útočiště. Další specialitkou bude bungee jumping, 30m seskoku z jeřábu umístěného na kraji řeky Labe minulý rok málokdo odolal. Doufáme, že Vám tímto naservírujeme kvalitní hudební zážitek, kterého nebudete litovat.

Sobota 23.6. bude věnována komerčnímu ražení residentního rádia Fajn North Music.

Vstupné na akci:

Předprodej
Jednodenní - 50,- dvoudenní 80,-
V den akce
Jednodenní - 60,- dvoudenní 90,-


Free DJ contest @ 22. 6. 2007

Na páteční akci, které se bude účastnit i taková osobnost, jakou bezesporu je Michael Burian, má možnost zahrát si jakýkoli DJ, který ukáže, že na to má, a to prostřednictvím naší soutěže „Free DJ contest“, která má následující pravidla a požadavky:

1) Zaslat na freedjcontest@senzaparty.net odkaz na svůj set o minimální délce 30 min včetně krátkého bia. Do e-mailu je každý účastník povinnen uvést své telefonní číslo.

2) Set musí být nahrán prostřednictvím gramofonů nebo CD přehrávačů (nebo final scratch), případně jejich kombinací, minimálně však v kvalitě 160 kbps. Do této soutěže nebudou zařazeni soutěžící používající digitální formu mixování.

3) Set bude hodnocen z těchto faktorů:
- technika mixu
- výběr skladeb
- celkový dojem

4) Do soutěže se mohou přihlásit DJs hrající následující styly:
- Trance, progressive
- House, electro

5) Ze všech soutěžících, kteří zašlou svoje sety nejpozději do 5.6.2007, bude vyhodnoceno nejlepších 10, pro které budete moci hlasovat prostřednictvím speciální ankety na našich webových stránkách, nebo prostřednictvím SMS. Pro každého Dje můžete z jednoho čísla hlasovat maximálně 3x. V hlasovacím formuláři přes webové rozhranní budete povinni uveřejnit své jméno pro větší věrohodnost Vašeho výběru. Každý hlas bude pečlivě prověřován, aby nedocházelo k ovlivnění celé soutěže.

6) První z 3 nejlépe umístěných Djů bude mít možnost prokázat svoje kvality na FAJN SUMMER WEEKDNDu v pátek 22.6.2007 v Ústí nad Labem v čase od 15 do 19h dle předchozího umístění a okusit tak chuť kvalitního open-airu na břehu řeky Labe.

7) Nejlépe umístěný DJ bude mít možnost zahrát si na příštím ročníku v hlavním programu celé akce.

8) Svojí účastí na Free DJ contestu ztrácí DJ nárok na honorář. Nepřijde však zkrátka, jelikož do této soutěže budou věnovány ceny od renomovaných společností.






 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016