PARTYINFO

 

FRESSSH!

Datum konání:
15.06.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Natasza & Oscarsix (at) , Diome, Chosse Killa, Click Joe
Info:
http://www.myspace.com...
Popis:
vstup do 23:00 40 czk, poté 70 czk
 
 
Natasza & Oscarsix hosty plzeňské klubovky Fresssh!
 
 
Je tomu rok, co v PH+ proběhl první mejdan ze série FRESSSH! Za tento uplynulý rok FRESSSH! party hostila řadu domácích djs a slušnou řádku djs zahraničních, konkrétně z Anglie, Ruska, Litvy, Francie a celý houf jich dorazil z nedalekého Slovenska. Máme tyto „exotické“ hosty rádi a tak teď s chutí zapíchneme další špendlík do mapy Evropy, protože za dveřmi je dvojice djs NATASZA & OSCARSIX, kteří hájí barvy Rakouska a také Polska, ale o tom bude ještě řeč.



Na úvod by bylo dobré říct, že Natasza a Oscar jsou manželé, což je u djteamů věc naprosto nevídaná a dost možná unikátní. Díky tomu jsou jejich vystoupení dokonale sehraná a dvojnásob promyšlená, stejně jako všechny další aktivity tohoto páru a že jich není málo. Tato povedená dvojice, která je původem z Polska, ale již dlouhá léta funguje v rakouské metropoli – Vídni, má opravdu mnoho práce. V první řadě se jako djs na chvilku nezastaví a hrají po celé Evropě, mimo to pořádají své vlastní party, a to jak v Polsku, tak v Rakousku, kde se již představila pěkná řádka světových hvězd. Od roku 2002 vedou mezinárodní agenturu Project East, která sdružuje djs a hudebníky z Evropy, USA, či Austrálie.

A k tomu všemu v roce 2004 založili vlastní label – PE! Music, na kterém vyjma Nataszi a Oscara vydává i brněnský dj Javas. A nelze opomenout i jejich vlastní produkci pro další vydavatelství, jako jsou Uniform Recors, Planet East Music nebo I Love Deep. Co se týče hudebního vyznání tohoto páru, pak zapomeňte na minimal nebo electro, Natasza & Oscarsix milují house music takovou jaká byla stvořena. Můžete se tak těšit na povědomý sound, ale přesto zcela aktuální – fresssh!

Dalším hostem bude karlovarský talent, velice zručný a věčně usměvavý dj Chosse Killa, který bude v PH+ hájit barvy klubu Rotes Berlin, kde je již nějaký čas residentem. Jistotou je i účast residenta party, dj Dioma, který jako obvykle celou party odstartuje a pokusí se navodit tu správnou atmosféru před vystoupením hlavních hostů. V lounge opět zazáří dj Click Joe, který je letos na roztrhání a není se čemu divit, protože jeho vystoupení se stávají opravdovým zážitkem.

A samozřejmostí je již i perfektní klimatizace klubu, osvěžující dekorace a nejlepší projekce ve městě. Takže v pátek 15.6. na viděnou v PH+, přijďte, budete FRESSSH!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016