PARTYINFO

 

SUMMER SESSION 3

Datum konání:
03.08.2007 - pátek
Místo konání:
Orlík nad Vltavou - Žďákovský most
DJs:
Agent, Jamal DJs, The Keeper, Franke, Freeman, Steen, Body Bass, Jarda Beck, Jacob Mara, Legend Bee, AL2EK

2nd stage - Sukulent DJs, Fusion, S-cat, Skypper, Awacs, Resolut
Live:
Kwaczo (uk), Creaky Freezer
Info:
http://www.summersession.tk...
Popis:
start 18:00, vstup 150 czk
Line-up:
Main Stage

18:00 – 19:00 AL2EK
19:00 – 20:00 Jacob Mara
20:00 – 21:00 Jarda Beck
21:00 – 22:00 Freeman
22:00 – 23:30 Jamal Djs
23:30 – 01:00 Kwaczo (live)
01:00 – 02:30 The Keeper vs. Steen
02:30 – 04:00 Agent
04:00 – 05:00 Franke
05:00 – ??:?? Body Bass vs. Legend Bee

Shock stage

18:00 - 19:00 S-cat
19:00 - 20:00 Skypper
20:00 - 21:30 Resolut
21:30 - 23:00 Awacs
23:00 - 00:30 Creaky Freezer (live)
00:30 - 02:00 Fusion
02:00 - 06:00 Sukulent DJs

časová změna v line-upu vyhrazena!
 
 
Summer Session 3: poslední informace + line up
Summer Session 3: Rozhovor mezi šesti očima
Už jen pár dní  zbývá do startu festivalu SS3 a já tu mám ještě jeden rozhovor určený především pro ty, kteří ještě neslyšeli o „řeznickém duu“. Tuto přezdívku si vysloužili djs a kamarádi v jednom, Body Bass a Legend Bee. Kluci mi prozradili, že rozhodně nejsou na chlapečky a na Legend Beeho  prásknu, že vždycky nosí na vystoupení náhradní trenky. 
 
Ahoj kluci! Jak se máte a jak přežíváte letošní perné léto? Chystáte nějakou dovolenou?

Z: Mám se dobře a dovolenou jsem začal na Cosmic Tripu. Volný čas si moc neužívám, plánujeme s Tomášem akce, a na dovolenou se nikam nechystám a zůstávám věrný Čechám.

T: Mám se moc pracovně. Dovolenou jsem začal v práci a skončil zase v práci. Pokud zbyde čas, tak bych rád jel na dovolenou do Chorvatska, ale zatím pořád se Zdeňkem plánujeme akce a nezbývá mi moc volného času.



Možná o vás někteří ještě neslyšeli, bylo by dobré na sebe něco prozradit. Jak jste se vlastně dostali ke svým djským jménům?

Z: Ještě ve starém klubu New York v Českých Budějovicích jsme kalili s kámošem a přemýšleli jsme nad jménem. Chtěl jsem, aby to jméno vyjadřovalo „něco pro lidi“. Najednou se vystřelilo jméno Body Bass a už to bylo.

T: Tak já jsem si své jméno Legend do slova a do písmene vykalil. Začalo to též v New Yorku se známýma a tam jsme se i poprvé se Zdeňkem poznali. Tohle jméno se mi zdálo neúplný a tak jsem si přidal začáteční písmeno z přímení. Po zjištění, že už někdo takový je, jsem si přidal E a jedno bylo málo (Bee). Teprve později jsem si uvědomil co to vlastně znamená.

O vás se říká, že jste řezníci. Jak jste k této přezdívce dospěli?

Z: Začalo to někdy před rokem, když v jedné recenzi mě uvedli jako českobudějovického řezníka. Poté jsme s Tomášem začali hrát na společných akcích, a díky naším rychlým setům nám přezdívka zůstala do dnes.

T: Tak já dělám v pohostinství. Jinak je to tak, jak říká Zdeněk.



Hodně lidí o vás ví, že vás spojuje nejen hudba, ale jste i dobří kamarádi….Nepřemýšleli jste někdy o tom, že byste se spojili a vystupovali jako duo pod jedním názvem?

Určitě jsme o tom přemýšleli, ale zatím chceme hrát společně pod svými jmény. Třeba se někdy spojíme a třeba ne. Cesty boží jsou nevyzpytatelný.

Kdy vás poprvé napadlo, koupit si techniku, trénovat a hrát veřejně pro lidi?

Oba dva hrajeme už stovky let, přibližně 10-12 let.

Jakou hudbou jste začínali, co hrajete dneska a kam si myslíte že se bude váš styl hudby odvíjet? Pracujete na vlastním materiálu?

T: Já sem začínal housíkem, který měl hutný spodek. U hutných desek jsem zůstal, jen jsem je drobet víc zrychlil. Ale i dnes si rád zahraju tech-house, ale nejlíp se cítím při tom technu. Nějaký materiál mám ještě z dob, kdy jsem hrál house a nyní bych se tomu rád věnoval, ale jak jsem už řekl, není na to čas. Doufám že ten čas jednou bude.

Z: Na začátku mě nejvíce oslovilo techno a u toho jsem zůstal do dnes. Na vlastním materiálu bych rád pracoval, ale zatím mě neposlouchá technika tak, jak bych potřeboval.

Jaký dj nebo projekt je pro vás number one?

Z: Nemám žádného idola, pro mě jsou dobří všichni, od každého si beru to, co mě baví.

T: Mě se líbí v setech dobrý nápad. Mám rád energický set a pro mě není žádný dj číslo 1. Líbí se mi dj, který hraje od srdce a cítí tu hudbu, než když hraje tak, jak to má naučené a bez dynamiky a citu.



Máte v režii pravidelné série X-Mixů. Chystáte taky, třeba ještě letos, uspořádat nějakou venkovní akcičku? A co plánujete do budoucna?

Do konce roku je naplánováno již několik dílů X-mixů, určitě sledujte web www.xmix.cz. Určitě se máte na co těšit, připravujeme zajímavá jména. Venkovní akci máme v plánu, ale je to špatný s termínama, tak uvidíme jak to dopadne. Do budoucna plánujeme spousty různých tanečních akcích a příští rok bychom rádi uspořádali větší letní festival na Českobudějovicku.

Už se vám někdy stalo, že jste dostali trému? Že jste vystoupili na stage a rozklepaly se vám kolena?

Z: Trému mám před každým hraním, ale díky lidem se uvolním a čerpám z nich energii.

T: Já mám též velkou trému a je to stejné jako u Zdeňka. Když vidim, že to lidi baví, tak tréma opadne. (poznámka: Tomáš si bere vždy náhradní trenýrky)

Jaké vystoupení považujete za svoje nejlepší, máte nějaký nezapomenutelný zážitek?

Z: Nejlepší ještě nepřišlo. Zážitek? Zážitků je hodně, ale žádný není takový, abych o něm řekl že je nezapomenutelný. Jedna zajímavost ale přeci je, a to, že se mě už pár lidí ptalo, jestli nejsem na chlapečky. Tak pro ty, co si to myslí: NEJSEM.

T: Každé vystoupení má svou krásu. Vystoupení mají hodnotit lidi a ne já. Můj nejhorší a nezapomenutelný zážitek z hraní byl na residentní noci v Paradoxu v Praze, kdy se mi chtělo už hodně na záchod, a tak jsem tam namixoval CD, které jsem neměl naposlouchaný.  Když jsem stál ve frontě na záchod, tak se po 5ti minutách na cédéčku rozjela operní árie. Rychle sem běžel k pultu, abych zachránil situaci, ale bylo už pozdě a nezbylo mi nic než rozhodit rukama. A informace pro rejpaly: NEJSEM TEPLEJ.



Letní open airy jsou vesměs obsazené světovými esy a mají silné line-upy. Navštívili jste letos nějaký festival? Jestli ano, jaký a jak byste ho hodnotili?

T: Vzhledem k mé pracovní vytíženosti jsem na žádném nebyl a ani žádný jiný nestihnu.

Z: Letos jsem byl zatím jen na Cosmic Tripu a další jsou v plánu. Záleží na čase. Určitě ale navštívím Mácháč.

A poslední otázka, už Vás nebudu trápit. Jak se těšíte a co připravujete na letošní díl Summer Session?

Těšte se na první sluneční paprsky, které probudíme naším setem.
 
Anketa k summer Session 3 Sukulent Sound System na festivalu Summer Session 3 Kwaczo: "Chtěl bych se více věnovat hudbě" Rozhovor s Jamal DJs k akci Summer Session 3 Informace k chystané akci Summer Session 3

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Oficiální vyjádření pořadatele k open air festivalu Summer Session 3
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016