PARTYINFO

 

GEORGE MICHAEL

Datum konání:
02.06.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - stadion Evžena Rošického, Strahov
Live:
George Michael (uk)
Info:
http://www.interkoncerts.com
 
 
Koncert George Michaela se přesouvá do T-Mobile Arény
George Michael zazpívá 2. června na Strahově
 
 
Během tohoto napjatě očekávaného turné zazní hity, které dobývaly vrcholky hitparád a pocházejí z celé 25tileté Georgovy tvorby v hudebním průmyslu. Svoji kariéru George odstartoval coby člen mezinárodně úspěšného dua Wham!, kde spolupracoval s Andrewem Ridgleyem. Na svém kontě má multiplatinová sólová alba Faith, Listen Without Prejudice, Older, Ladies and Gentlemen, Songs of The Last Century a Patience z roku 2004.

George Michael se stal králem britského popu už v roce 1982, kdy vzal hitparády útokem se svojí kapelou Wham!, a od té doby si vybudoval postavení jednoho z nejrespektovanějších britských zpěváků a skladatelů. Stejně jako se mu dařilo obsazovat první příčky hitparád s kapelou Wham!, již dvacet let je sólovou hvězdou, která dosahuje obrovského mezinárodního úspěchu a prodejnost jeho desek se pohybuje kolem 85 milionů prodaných kopií. Michael je také nejhranějším umělcem v britských rádiích za posledních 20 let.

George Michael je nesmírně kvalitní zpěvák i skladatel a jeho umění, které překlenulo téměř tři dekády, si získalo přízeň celého světa populární hudby. Když se podíváme na historii vývoje populární hudby, jedna skutečnost nás ihned uhodí do očí: talent se vždycky nakonec prosadí. Když v hudebním průmyslu podvádíte, neudržíte se v něm. Nemůžete se spoléhat jen na bombastickou reklamu, která oklame posluchače (to nikdy nevydrží dlouho), a nemůžete se schovávat za tvůrce image a svůdné videoklipy, ani za nejmodernější střih vašeho oblečení. Tohle všechno je pomíjivé. Abyste přežili, musíte se vyvíjet, zdokonalovat, věřit si a být zapálený pro věc. Dlouhověkost vychází z umění skládat tu nejlepší hudbu – takovou hudbu, jakou George Michael nahrává již 25 let. A vše nasvědčuje tomu, že bude se skvělou hudbou přicházet ještě mnoho dalších let.

Podívejte se na koncertní podání slavné Careless Whisper z loňského vystoupení v Miláně a videoklip k jednomu z posledních singlů Round Here:




www.interkoncerts.com
www.georgemichael.com  
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016