PARTYINFO

 

THE WHITE PARTY

Datum konání:
08.06.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Občanská Plovárna
DJs:
Mike Cruz (usa), Tonnic (uk), Texx, Milan Strnadel (live sax)

2nd stage - Angel Charlie, Loutka, Monoszon
Popis:
start 20:00, vstup 290/380 czk
 
 
LookBetterNaked se vrací
Po kratší odmlce se do Prahy vrací oblíbená party LookBetterNaked a tentokrát opět jako "White Party", tedy celá v bílém! Vše proběhne v prostorách River Clubu ne Občanské plovárně a v hlavní roli vystoupí tentokrát Američan Mike Cruze a zpěvačka Tonnic. Navíc pro vás máme soutěž o trička LBN.
 
Vůbec poprvé do východní Evropy totiž přiveze DJe, remixéra a zejména producenta Mikea Cruze (Roxy, New York), držitele dlouhé řady prvních míst v prestižní hitparádě Billboard Dance Chart! Do Prahy příjede Cruz představit své zatím poslední album Arrival, na němž spolupracoval například s Juniorem Vasquezem. Bez nadsázky jedné z největších legend světové house music bude svým charismatickým hlasem sekundovat zpěvačka Tonnic, londýnská hvězda, která již domácí publikum nadchla několikrát a stihla si zde již vybudovat pevnou základnu fanoušků. Domácí scénu bude zastupovat podle mnohých nejlepší český tanečník Yemi A.D. a rezident LookBetterNaked - DJ Texx.



LookBetterNaked však nabízí vždy mnohem více než špičkový hudební a taneční program (i tentokrát na dvou pódiích!). Návštěvníci se mohou těšit na unikátní bílé dekorace, které podtrhnou exkluzivní interiér achitektonicky vysoce ceněné Občanské plovárny, špičkový sound system, a celou řadu dráždivých představení. VIP hosté si pak vychutnají i bohatý raut či zkusí štěstí v luxusním kasinu. Jak je zvykem na White Party po celém světě, vstup na akci je pouze v bílém!

Pozor – party začíná již ve 22.00 hod. exkluzivní fashion show LOOKBETTERNAKED SUMMER 2007 COLLECTION by DUŠAN CHRÁSTEK.

Sledujte www.lookbetternaked.cz pro více informací a soutěže o volné vstupy na party!

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016